به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، احمد حسینزادگان امروز در جلسه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کروناویروس مازندران در سالن اجتماعات استاندادی این استان، اظهار داشت: سرعت انتشار ویروس جدید در موج پنجم کرونا زیاد بوده و عمده نگرانیها بابت سفرها و دورهمیها است.
وی افزود: اولویت جدی در موج پنجم کرونا اماکنی مانند سوپرمارکتها، رستورانها، خبازیها و مطبها بوده که بیشترین درگیری را دارند.
استاندار مازندران با بیان اینکه امروز باید ورودی و خروجی استان بیش از هر زمان دیگری کنترل شود، گفت: از نیروی انتظامی استان میخواهیم دقت بیشتری در ورودی استان داشته باشند و همچنان از ورود خودروهای با پلاکهای غیربومی جلوگیری شود.
حسینزادگان با اشاره به اشتیاق مردم برای استفاده از تفرجگاههای ساحلی استان تاکید کرد: باید ممنوعیت شنا در دریاها اجرایی شود و فرمانداران شهرهای ساحلی نیز این موضوع را در دستور کار خود قرار دهند و پیگیری جدی نمایند.
وی افزود: باید فرمانداران در ورودی سواحل دریای خزر با نصب بنر و پارچه، ورود افراد را کنترل و از شنا در دریا جلوگیری شود.
استاندار مازندران با اشاره به وضعیت بنزین در سطح استان، تاکید کرد: مسئولین باید توجه بیشتری به وضعیت بنزین در سطح استان داشته باشند تا شاهد کمبود بنزین برای مردم نباشیم.
وی با بیان اینکه تا سه روز آینده باید وضعیت کنونی مدیریت شود، تاکید کرد: مسئولیت این موضوع بر عهده فرمانداران سراسر استان بوده و باید در ستاد کرونای شهرستانهای خود وضعیت را مورد بررسی و نتیجه را به ستاد کرونای استان اعلام کنند.
دکتر سیدعباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این جلسه اظهار داشت: شرایط کنونی استان با قرمز شدن چهار شهر امروز وضعیت نامطلوبی تبدیل شده است.
وی افزود: با بستن تالارها، رستورانها و سالنهای ورزشی باید شرایط کنونی را مدیریت کنیم و اگر این کار اتفاق نیفتد بعضی از شهرها دچار مشکلات فراوانی میشوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی با تاکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی از سوی مردم بهویژه مسئولین گفت: متاسفانه امروز شاهد افزایش بیش از حد ابتلا و بستریهای کرونایی در استان مازندران هستیم و اکنون بستریهای ما در بیمارستانهای استان به رقم 630 نفر رسیده است.
دکتر سیدفرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز در این جلسه اظهار داشت: شرایط کنونی کرونا در مازندران بهخاطر رعایت نکردن مردم و حضور در رستورانها، تالارها، سالنهای ورزشی و مراجعه مردم به دریا است.
وی افزود: الحمدالله تاکنون بیمارستانهای ما در سطح استان خالی بود اما اگر پروتکلهای بهداشتی را رعایت نکنیم باید شاهد حجم بالای ابتلا و بستریهایی کرونایی در بیمارستانهای استان باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: متاسفانه فقط 65 درصد مردم پروتکلهای بهداشتی را رعایت میکنند و برای کنترل شرایط کرونایی در این استان باید رعایت پروتکلهای بهداشتی، استفاده از ماسک و فاصلهگذاری اجتماعی افزایش پیدا کند.
انتهای پیام/686/ ع