به گزارش ایسنا گرچه روابط عمومی برق خاش برنامه خاموشی های احتمالی را اعلام می کند، اما در این شهرستان شاهد قطع چند باره برق هستیم که هر دفعه چند ساعت خاموشی به دنبال دارد.
مردم شهرستان خاش خواهان پیگیری نماینده در مجلس و فرماندار و پاسخگویی اداره برق در خصوص این معضل هستند.
قطع مکرر برق در چهار ماه اخیر سبب وارد شدن خسارت جدی به وسائل برقی منازل مردم و مواد خوراکی خانواده ها و وسائل فروشگاه ها و مغازه های شهری و روستایی شده و متاسفانه اداره برق نسبت به پیگیری و پرداخت این حق واقعی مردم سکوت اختیار کرده و مردم را به صبوری دعوت می کند.
در سطح شهر و نقاط روستایی و عشایری خاش ضعف شدید ولتاژ برق وجود دارد و این معضل خاموشی نیز فشار مضاعفی بر مردم وارد کرده است.
همچنین مردم این شهرستان چند دهه است که با معضل بی آبی و کم آبی دست و پنجه نرم می کنند؛ اما شاهد عملکرد ضعیف مسوولان در حوزه تامین آب شرب شهری و روستایی و عشایری هستیم و مشخص نیست که مسوولان ادارات خدمات رسان مانند آب و برق چه تدبیری برای مقابله با شرایط بحرانی می اندیشند.
در شرایط دشوار خشکسالی، گرمای بی سابقه و وضعیت دشوار و مشقت بار کرونایی تامین آب شرب بهداشتی و تامین برق باید به عنوان یک نیاز مهم مردم مورد توجه مسوولان باشد که متاسفانه در خاش شاهد غفلت و ناتوانی مدیران این حوزه و ضعف مدیریتی در فرمانداری این شهرستان هستیم.
آبرسانی سایر به مناطق روستایی و عشایری خاش در بازه زمانی سی و چهل روزه و حتی بیشتر صورت می گیرد و با توجه به گرانی های سرسام آور و ناتوانی مالی خانوارها می طلبد برای این معضل هر چه سریعتر تدبیر شود و آقای استاندار و نماینده مردم خاش در مجلس و فرماندار باید مدیران کل استانی مانند آب و فاضلاب و برق و عشایری و غیره را ملزم به پاسخگویی کنند تا از وقوع شرایط حاد و دشوار و بحرانی پیشگیری شود.
اگر ادارات آب و فاضلاب و عشایری برای تامین آب شرب مردم روستایی و عشایری امکانات و توان کافی را ندارند، باید طوری برنامه ریزی و پیگیری شود که از ظرفیت های شهرستانی مانند امکانات ارتش و سپاه و بهداشت و راه و غیره برای کاهش دادن دردهای مردم بهره گرفته شود.
محمدامین میربلوچزهی رئیس شورای روستای شوگه خاش با ابراز گلایه مندی قطع مکرر برق و تاخیر در تامین آبرسانی به مردم بیان کرد: انتظار ما از مسوولان این است که از نزدیک مشکلات مردم را مورد ارزیابی قرار بدهند.
وی اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون شاهد خشک شدن چاههای آب شرب و کاهش آب چاههای کشاورزی هستیم و گرمای بی سابقه و وضعیت دشوار کرونایی مشکلات زیادی را برای مردم به وجود آورده و خاموشی های مکرر نیز به مشکلات افزوده است.
عباس گلزارنیا مدیر آب و فاضلاب خاش علت قطع و یا کم فشار بودن آب در برخی نقاط خاش را قطع مکرر برق عنوان و تصریح کرد: هم اینک آبرسانی سیار به نقاط روستایی ماهانه یکبار انجام و برای آبرسانی سیار به مناطق روستایی در بازه زمانی کوتاه حداقل ماهانه دوبار به همکاری دیگر دستگاه ها احتیاج داریم.
ایرج شهنوازی مسوول روابط عمومی اداره برق خاش با اشاره به اینکه برنامه زمان بندی خاموشی ها همه روزه اعلام می شود گفت: مشترکین می توانند موارد آسیب دیدگی دستگاهها در نتیجه قطع و وصل برق را در سامانه bime.tavanir.org.ir ثبت و پس از تعمیر کردن وسایل، مستندات آن را در همین سامانه بارگذاری و خسارت دریافت کنند.
ارتش برای آب رسانی به سیستان و بلوچستان وارد عمل شد
امیر سرتیپ حیدری فرمانده نزاجا در جلسه با مسئولان استانی سیستان و بلوچستان گفت:در خصوص رفع بحران کرونا و آب نیروی زمینی ارتش، با تجهیزات کامل برای تامین امنیت، محرومیت زدایی و تسریع در امدادرسانی آماده است.آمدن ما تاثیر گذار خواهد بود و تا پایان بحران در کنار مردم ولایت مدار استان خواهیم بود.
انتهای پیام