داریوش جودکی افزود: این پروندهها در سه حوزه کالا و خدمات، بهداشت، دارو و درمان و قاچاق کالا و ارز هستند که بیشترین پرونده در حوزه کالا و خدمات تشکیل شده است.
وی تصریح کرد: در راستای کمک به ثبات اقتصادی و جلوگیری از سودجویی زیاده خواهان و با توجه به وظیفه ذاتی تعزیرات حکومتی مبنی بر رسیدگی و صدور احکام متقن، در ۹ ماهه امسال ۱۲ هزار و ۶۱۷ فقره پرونده به تعزیرات حکومتی وارد شده که ۱۰ هزار و ۵۲۴ فقره در بخش کالا و خدمات، ۷۲۴ فقره در بخش قاچاق کالا و ارز و ۱۳۶۷ فقره در بخش بهداشت، دارو و درمان بوده است.
جودکی با بیان اینکه بیش از ۹۹ درصد پروندههای کالا و خدمات رسیدگی شده است، خاطرنشان کرد: ۹۴ درصد پروندههای قاچاق کالا و ارز و ۱۰۰ درصد از پروندههای بهداشت، دارو و درمان رسیدگی و متخلفان در مجموع به پرداخت مبلغ ۱۱۱۳ میلیارد و ۵۹۱ میلیون و ۸۷۶ هزار و ۹۰۴ ریال جریمه نقدی در حق دولت محکوم شدهاند.
این مقام مسئول با تأکید بر اینکه از این محکومیت بیش از ۲۳۳ میلیارد ریال وصول و به خزانه دولت واریز شده است، افزود: میانگین زمان رسیدگی در پرونده های کالا و خدمات ۱۰ روز، در پروندههای قاچاق ۲۷ روز و در پروندههای بهداشتی هشت روز کاری بوده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان با بیان اینکه طرح شب یلدا با همکاری سازمان صمت و اتاق اصناف اجرا شد، یادآور شد: از ۲۲ آذر تا یکم دی ماه ۱۷ اکیپ فعال ۱۲۴ واحد صنفی را بازرسی کردند که ۳۹ فقره پرونده با موضوعات عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور و ... تشکیل و رسیدگی شد.
بهگزارش روابط عموی تعزیرات حکومتی استان همدان، وی با بیان اینکه تعزیرات حکومتی استان همدان آمادگی کامل برای رسیدگی سریع و اجرای قاطع آراء صادره در زمینه تخلفات اعلامی به این اداره را دارد، گفت: مردم در صورت مشاهده هر گونه تخلف مراتب را از طریق تلفن ۳۲۵۲۳۴۴۲ اداره کل، تلفن گویای ۱۲۴ و سامانه www.۱۲۴.ir سازمان صنعت، معدن و تجارت، سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۰۱۳۵ و تارنمای t۱۳۵.ir اعلام کنند.
انتهای پیام