به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج و بهنقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان، حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی در دیدار با رئیس و معاونان جهاددانشگاهی استان کردستان اظهار داشت: کار و فعالیت در جهاد دانشگاهی فراتر از بخشنامههای اداری و فعالیتهای روتین سایر ادارات بوده و در این راستا باید فعالیتهای جهاددانشگاهی در استان همانگونه که از عنوانش مشخص است، به صورت جهادی انجام شود.
وی با تأکید بر ضرورت ارتباط و تعامل تنگاتنگ جهاد دانشگاهی با دانشگاهها افزود: این نهاد علمی و فرهنگی باید در بدنه دانشگاهها وجود داشته باشد و از لحاظ فرهنگی، پژوهشی و آموزشی همراه و پشتیبان دانشگاهها باشد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان تصریح کرد: برای اثرگذاری فعالیتهای جهاددانشگاهی به ویژه در سطح دانشگاه باید ببینیم که این نهاد چه فعالیتهای را در استان انجام میدهد که در سطح سایر دانشگاهها انجام نمیشود، بنابراین برنامههای جهاددانشگاهی باید فراتر، عمیقتر و پویاتر از دانشگاهها باشد و تمام این فعالیتها منتسب به نظام و برای ارتقای جایگاه علمی کشور صورت گیرد.
وی به عضویت جهاد دانشگاهی کردستان در شورای فرهنگی دانشگاهها اشاره کرد و گفت: جهاددانشگاهی عضو حقوقی شورای فرهنگی دانشگاهها بوده و باید همیشه حضوری فعال در این شورا داشته باشد.
حجتالاسلام والمسلمین پورذهبی با اشاره به اینکه انتظار از این مجموعه جهادی هدایت و راهنمایی جامعه دانشگاهی است، تأکید کرد: در این راستا باید جهاد دانشگاهی در دانشگاهها حضوری فعال داشته باشد و دانشجویان را به حضور در جهاددانشگاهی راغب کند.
وی با اشاره به ظرفیتهای بسیار بالای جهاددانشگاهی اظهار کرد: جهاددانشگاهی یکی از نهادهای تأثیرگذار در سطح استان بوده که این اثرگذاری باید در جامعه نمایانتر شود.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان از تحصیل 40 هزار دانشجو در دانشگاههای استان خبر داد و تاکید کرد: در این راستا باید جهاددانشگاهی جایگاه خود را بین این تعداد دانشجو مورد ارزیابی قرار دهد و تأثیرگذاری خود را بر قشر دانشگاهی بسنجد.
حجتالاسلام والمسلمین پورذهبی از اعلام آمادگی خود برای حمایت و همکاری هرچه بیشتر با مجموعه علمی و فرهنگی خبر داد و یادآور شد: بهترین مکان برای فعالیت جهاددانشگاهی حضور در دانشگاهها بوده و در این راستا مذاکره و رایزنی لازم با دانشگاههای استان باید صورت گیرد.
اکبر اسدی، سرپرست جهاددانشگاهی واحد استان کردستان نیز در این دیدار اظهار کرد: جهاددانشگاهی یکی از نهادهای مولود نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده که این نهاد با هدف بسط و گسترش آراء و اندیشههای حضرت امام(ره) و انقلاب اسلامی در سطح دانشگاهها و مراکز آموزش عالی تأسیس شد.
وی افزود: این نهاد با جهاد علمی منشاء فعالیتهای ارزشمندی در حوزههای فرهنگی، پژوهشی، آموزشی و اشتغال و کار آفرینی در کشور شده به صورتی که عملکرد این نهاد مورد نظر و توجه مقام معظم رهبری قرار گرفته و رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با جهادگران جهاددانشگاهی تعابیر بسیار ارزشمندی را در خصوص فعالیتهای این نهاد بیان فرموده که این مهم مسئولیت جهادگران دانشگاهی را بیش از پیش سنگین کرده است.
سرپرست جهاددانشگاهی واحد استان کردستان تصریح کرد: استان کردستان دارای ظرفیتهای بسیار غنی و اصیل فرهنگی بوده و از پتانسیلهای زیادی در حوزههای کشاورزی، صنایع دستی و ...برخوردار است.
وی عنوان کرد: استان کردستان دارای 227 کیلو متر مرز مشترک با کشور عراق است که این موضوع میتواند به عنوان یک فرصت ذیقیمت منشاء تحول در استان قرار گیرد.
اسدی خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی کردستان با ساختار منعطف، دارای نیروهای جوان متخصص، متعهد، پر انرژی و کم توقع بوده و این نهاد با ظرفیتهای بسیار بالا در حوزههای پژوهشی، فرهنگی، آموزشی، اشتغال و کارآفرینی آماده تعامل و همکاری کامل با مسئولان استان است.
سرپرست جهاددانشگاهی واحد استان کردستان ابراز داشت: فعالیتهای فرهنگی این نهاد با حضور در دانشگاههای استان و استفاده از بدنه دانشجویی بیش از پیش گسترش پیدا کرده و ظرفیتهای این نهاد بستری برای فعالیتهای جوانان دانشجویی که در آینده مسئولیت بخشهای مختلف جامعه را بر عهده میگیرند، قرار گیرد.
انتهای پیام/483/س