" اسفندیار برخه" در گفت و گو با خبرنگار ایسنا شهر یاسوج، مرکز استان و شهر سی سخت با مشکل آب روبه رو هستند، افزود: همچنین ۱۷۰ روستای این استان با تنش آبی مواجهند که بیشتر این مشکلات بعلت قطعی برق و کاهش سطح آب است.
وی اظهارکرد: با ۷ دستگاه تانکر سیار به روستایی که با تنش آبی مواجهند آبرسانی می شود و در هفته جاری نیز ۴ دستگاه تانکر دیگر به این تعداد اضافه می شود. البته امور عشایر و تیپ ۴۸ فتح نیز برای آبرسانی سیار به کمک ما می آیند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: تاکنون ۲ میلیارد تومان برای مقابله با خشکسالی و در بخش تنش آبی به استان اختصاص داده شد اما هنوز یک ریال تخصیص و ابلاغ نشده است.
برخه تصریح کرد: قطعی مکرر برق ساعت قطعی آب را طولانی تر کرده است بطوریکه بایک ساعت قطعی برق، حداقل حدود ۸ ساعت آب شهر قطع می شود.
وی ادامه داد: انتظار داریم مردم با توجه به کاهش بارندگی ها و کم آبی حتما نسبت به نصب تانکر ذخیره اقدام کنند و رعایت مصرف داشته باشند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: بارشها در مناطق سردسیری استان کهگیلویه و بویراحمد هر ساله در ماههای فروردین، اردیبهشت و خرداد شروع می شد که متاسفانه امسال تنها ۲ میلی متر بارندگی داشته ایم!
برخه با اشاره به برخورد قانونی و جدی با انشعابات غیرمجاز در سطح استان بیان کرد: متاسفانه بیشتر باغات شهرستانهای بویراحمد و دنا با آب شرب آبیاری می شوند.
انتهای پیام