کرمان- ایرنا- مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: دوره ماندگاری سم «استامی پراید» در میوه پسته حداقل ۴۵ روز است و استفاده از این سم از ۴۵ روز قبل از برداشت تا زمان برداشت محصول پسته توصیه نمیشود.
به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی این سازمان، ناصر طاهری در خصوص ممنوعیت استفاده از این سم اظهارکرد: در صورت مصرف این سم و برداشت محصول در این مدت، باقیمانده سم بیش از حد مجاز خواهد بود و علاوه بر ایجاد مسمومیت برای مصرف کننده در امر صادرات محصول هم مشکل ایجاد و گاها باعث برگشت محصول صادر شده خواهد شد.
طاهری خاطرنشان کرد: تاکید میشود استفاده از این سم از ۴۵ روز قبل از برداشت تا زمان برداشت محصول پسته توصیه نمی شود و مسئولیت رعایت نکردن مورد ذکر شده متوجه توصیه کنندگان، فروشندگان و بهره برداران است.
استان کرمان از قطب های مهم تولید پسته در کشور به شمار میرود.
منبع خبر "
ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.