مرحله دوم جهاد تربیتی برای دانش آموزان مناطق محروم و عشایری همدان

خبرگزاری مهر شنبه 19 تیر 1400 - 17:03
همدان _ در مرحله دوم جهاد تربیتی بسیج دانشجویی فرهنگیان همدان دانش آموزان مناطق محروم و عشایری استان تحت پوشش آموزشی و تربیتی قرار می‌گیرند.
مرحله دوم جهاد تربیتی برای دانش آموزان مناطق محروم و عشایری همدان

خبرگزاری مهر-گروه استان‌ها: مسائلی مانند عدالت آموزشی، نابرابری و تبعیض آموزشی از جمله موارد تأثیرگذار در تعیین میزان توسعه یافتگی نظام آموزشی در هر کشوری است؛ چالش‌ها و مسائل این حوزه به دغدغه بسیاری از فعالین تعلیم و تربیت تبدیل شده است و رفع محرومیت‌های آموزشی امروزه به صورت خودجوش در قالب طرح‌هایی مثل جهاد تربیتی به کانون فعالیت‌های دانشجو معلمان ایران اسلامی مبدل شده است.

در این رابطه معاون عملیات جهادی بسیج دانشجویی پردیس شهید مقصودی دانشگاه فرهنگیان در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: ما در ابتدا با هدف رفع محرومیت‌های آموزشی در مناطق محروم استان همدان و نقش آفرینی جهادی در حوزه رسالت معلمی اقدام به کنشگری در این طرح به نام " جهاد تربیتی " کردیم.

فرزین افشاری افزود: در جهاد تربیتی ما با هدف فعالیت جهادی، بر اساس رسالت معلمی خود و فاصله گرفتن از فعالیت‌های جهادی معمول مانند اقدامات عمرانی با حضور شماری از دانشجویان در ۲ سطح مناطق عشایرنشین و مناطق محروم استان همدان آغاز به کار کردیم.

وی با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته در این طرح گفت: در دوره اول ما در بهمن ماه فعالیت خود را انجام دادیم و به زودی، ادامه کار را با دانش آموزان عشایری و همکاری سازمان امور عشایری استان در قالب ۹ کلاس برای ۶۰ دانش آموز ادامه خواهیم داد.

افشاری ادامه داد: در مرحله دوم کار یعنی مناطق محروم استان همدان، در ابتدا در اوایل اردیبهشت قسمتی از اقدامات اجرا شد و در اواخر تیر تا اوایل شهریور کار را برای حدود ۶۰ دانش آموز در ۹ کلاس که عمدتاً ابتدایی هستید استمرار خواهیم بخشید.

معاون عملیات جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان عنوان کرد: در فاز دوم کار دانشجویان در ۲ بخش سازماندهی خواهند شد، در ابتدا ما مناطق محرومی از همدان را مشخص کردیم که دانشجویان می‌توانند در آنجا فعالیت تربیتی خود را ادامه بدهند و در بخش دوم دانشجویان داوطلب می‌توانند مناطقی را برای فعالیت انتخاب کنند که نزدیک به محل سکونتشان باشد.

وی افزود: طرح جهاد تربیتی در اواخر فروردین با انعقاد تفاهم نامه‌ای بین آموزش و پرورش؛ بسیج دانشجویی و دانشگاه فرهنگیان رسماً آغاز شد.

رشادت جهادی دانشجو معلمان برای رفع محرومیت آموزشی، نوید وجود معلمان فعال و دغدغه مندی را می‌دهد که با وجود آنها آینده نظام آموزشی میهنمان درخشان خواهد بود.

براساس اطلاعات و برآورد آمار حدود ۱۴۰ روستای استان همدان متأسفانه به برنامه شاد به دلیل عدم وجود اینترنت دسترسی ندارند و یا اینکه برای اتصال اینترنت مجبور هستند فاصله زیادی را از محل سکونتشان طی کنند، این چالش‌ها و معضلات در حوزه آموزشی نیازمند همت مسئولان مربوطه برای حل آنها و کنشگری و ورود جهادگونه دانشجو معلمان این کشور است.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.