علیرضا جزء قاسمی روز سه شنبه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه به مناسبت بیست و سومین سالروز تاسیس شرکت های آب و فاضلاب افزود: هدر رفت آب، آب بدون درآمد برای این شرکت است که از شرکت آب منطقه ای گرفته شده یا توسط شرکت آبفا از منابع آبی استحصال می شود که اختلاف این اعداد هدر رفت آب محسوب میشود.
وی با بیان اینکه هدر رفت آب هم هدر رفت واقعی و هم ظاهری دارد، اظهار داشت: واقعی این مهم به دلیل فرسودگی شبکه آب و نشت از شیرآلات است و در ظاهر نیز ناشی از خطای ابزارهای اندازه گیری، انشعاب های غیرمجاز، از بین رفتن آب در بخش فرآیندهای تصفیه را شامل میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: در بخش روستایی ۴۴ درصد و در بخش شهری نیز ۲۳.۱ درصد هدر رفت آب آشامیدنی داریم.
جزء قاسمی به میزان مصرف آب شرب در سطح روستاها و شهرهای استان اشاره کرد و ادامه داد: میزان مصرف در این بخشها ۱۰۰ میلیون مترمکعب ثبت شده است.
وی یادآور ی کرد: این میزان مصرف در مقایسه با بخش های کشاورزی و سایر بخش ها کمتر است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: ۹۲درصد آب استان در بخش کشاورزی، ۶ درصد در شرب و بهداشت و ۲ درصد نیز در صنعت استفاده می شود.
جزء قاسمی خاطرنشان کرد: امسال مصرف آب آشامیدنی در ۹ ماهه گذشته از سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵ درصد افزایش یافته است.
به گزارش ایرنا، شرکت آب و فاضلاب استان زنجان ۲۱ شهر را با ۷۵۰ هزار نفر و ۶۱۷ روستا را با ۳۰۷ هزار نفر تحت پوشش قرار داده و خدمات این شرکت در ۱۰۰ درصد شهرها و ۹۰ درصد روستاها ارائه می شود.