به گزارش خبرنگار مهر، کریم یاوری بعدازظهر سه شنبه در دهمین جلسه شورای هماهنگی تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران در سال جاری با اشاره به وظایف کار گروههای تسهیل و رفع موانع تولید و کمیسیونها و تشکلات کارگری گفت: تشکیل جلسات تسهیل و رفع موانع تولید با حضور تشکلات و کمیسیونهای کارگری و کار گروههای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به همراه هم افزاری و تبادل اطلاعات نقش بسزایی را در رفع مشکلات تولیدی و گره گشایی مشکلات بنگاههای تولیدی خواهد داشت.
یاوری که به منظور بررسی مشکلات و بنگاههای اقتصادی و کارگران استان به مازندران سفر کرده است، گفت: حل و فصل مشکلات بنگاههای اقتصادی در مرحله اول به عهده کارفرمایان و مالکان و سهامداران بنگاههای تولیدی و در مرحله بعدی برعهده دستگاهها و سازمانهای صادر کننده مجوز تأسیس و پروانه بهره برداری و بانکهایی است که با پرداخت تسهیلات در ایجاد یک واحد تولیدی مشارکت دارند، میباشد.
وی ادامه داد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز به جهت صیانت از نیروی کار و حفظ حیات اقتصادی بنگاهها و تثبیت اشتغال و پایداری تولید برای رفع مشکلات بنگاههای اقتصادی مشکل دار حضور فعال و مؤثری در کارگروههای تسهیل و رفع موانع تولید و کمیسیونهای کارگری در استانها دارد.
مشاور و بازرس ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: جامعه کار و تولید متشکل از کارگران پرتلاش و زحمت کش و کارفرمایان و کارآفرینان و مالکان و سهامداران بنگاههای اقتصادی در خط مقدم سنگر کار و تولید استحقاق هر نوع همراهی و همکاری را دارند.
یاوری افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان مجری قانون کار همواره حمایت خود را از کار، تولید و حفظ حیات بنگاههای اقتصادی، تثبیت و توسعه اشتغال را داشته و خواهد داشت.
وی عمده ترین مشکلات بنگاههای اقتصادی را تحریمهای ظالمانه دانست و گفت: تحریمهای ناجوانمردانه موجب شده تا بسیاری از تولیدکنندگان در تأمین مواد اولیه با مشکل مواجه شوند.
کامران اصغری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه اظهار کرد: از ابتدای تأسیس شورای هماهنگی تعاون در استان تاکنون ۱۰۶ جلسه و ۵۸۵ مصوبه داشتیم.
وی تصریح کرد: ۹۸ درصد مصوبات شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان اجرایی شده است.