نظارت بر تولید ۸۵۶ تن گوشت در کشتارگاه‌های خراسان جنوبی

ایرنا سه شنبه 22 تیر 1400 - 09:26
بیرجند - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: در سه ماه نخست سال جاری ۸۵۶ تن گوشت قرمز قابل مصرف در کشتارگاه‌های دام خراسان جنوبی با نظارت کارشناسان دامپزشکی تولید شد.
نظارت بر تولید ۸۵۶ تن گوشت در کشتارگاه‌های خراسان جنوبی

محمد اصغرزاده روز سه‌شنبه به رسانه‌ها اظهار داشت: این مقدار گوشت متعلق به لاشه ۱۸ هزار و ۴۳۹ رأس گوسفند و بز، گاو، شتر و شترمرغ کشتارشده در کشتارگاه‌های دام استان است.

وی افزود: نظارت بر تولید، توزیع و عرضه گوشت قرمز به عنوان یک فرآورده خام دامی مهم و پرمصرف توسط کارشناسان این شبکه برابر دستورالعمل‌های بهداشتی دامپزشکی و برای جلوگیری از انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در حال انجام است.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه مردم گوشت مورد نیاز خود را فقط از مراکز مجاز زیرپوشش دامپزشکی تهیه کنند گفت: مردم در صورت خرید گوشت دارای لیبل دامپزشکی، از سلامت کامل دام کشتار شده اطمینان خاطر داشته باشند.

وی تصریح کرد: در کشتارگاه پس از کشتار، لاشه مورد بازرسی قرار گرفته و در صورت تایید سلامت ممهور به مهر و لیبل بهداشتی دامپزشکی می‌شود و بعد از سردگذاری لاشه‌ها به مدت ۲۴ ساعت با حفظ موازین بهداشتی به مراکز توزیع حمل خواهد شد.

اصغرزاده از شهروندان خواست نسبت به نظارت همگانی بر بهداشت عمومی توجه داشته باشند و در صورت مشاهده موارد تخلف، مراتب را با شماره تلفن ۱۵۱۲ اطلاع دهند.

وی افزود: کشتار دام در هر کشتارگاه با حضور یک ناظر ذبح شرعی و کارشناس نظارت بر کشتار انجام می‌شود.

خراسان جنوبی ۱۱ کشتارگاه دام دارد که شهرهای فردوس و اسلامیه، سرایان و سه قلعه دارای کشتارگاه هستند و شهرستان‌های زیرکوه و خوسف کشتارگاه ندارند.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.