طرز تهیه قنبرپلو شیرازی؛ سنتی و آسان

برترین‌ها پنج شنبه 24 تیر 1400 - 16:44
یکی از غذا‌های محلی ایران قنبرپلو شیرازی است که با گوشت چرخ کرده و بسیار آسان تهیه می‌شود.

ایرنا زندگی: یکی از غذا‌های محلی ایران قنبرپلو شیرازی است که با گوشت چرخ کرده و بسیار آسان تهیه می‌شود. در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

  • برنج: ۴ فنجان
  • گوشت چرخ کرده: ۱ کیلو
  • گردو: ۱۰۰ گرم
  • کشمش: ۲۰۰ گرم
  • رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیره انگور: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱عدد
  • زردچوبه: یک قاشق چای خوری
  • آرد نخودچی: به میزان دلخواه
  • نمک: به میزان لازم
  • روغن: به میزان دلخواه

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی؛ سنتی و آسان

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی؛ سنتی و آسان

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت ۲ تا ۳ ساعت خیس دهید.

۲. گوشت را با کمی آرد نخود چی، نمک و زردچوبه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا منسجم شود و بعد آن‌ها را به اندازه یک فندق بردارید و به شکل کوفته‌های ریزی در بیاید و در روغن سرخ کنید.

۳. تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز خرد شده را به همراه گردو داخل آن تفت دهید.

۴. در آخر کشمش را هم به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۵. برنج را آبکش کنید و داخل قابلمه مورد نظرتان بریزد و لابه لای آن کوفته‌ها را به همراه، پیاز وگردوی تفت داده شده قرار دهید.

۶. کمی رب انار را با شیره انگور تفت دهید و روی برنج بریزید و برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.

منبع خبر "برترین‌ها" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.