دکتر «حبیب الله خزایی» روز سهشنبه به ایرنا افزود: سه سال پیش راهاندازی دانشکده توانبخشی با جدیت در دستور کار معاونت آموزشی دانشگاه قرار گرفت و تفاهمنامه جامع با سازمان بهزیستی برای استفاده از مکانهای درمانی و توانبخشی آن سازمان به عنوان عرصه آموزش بالینی منعقد شد.
او گفت: در همین رابطه اقدامات اساسی برای جذب اعضای هیات علمی در رشتههای گفتار درمانی، کاردرمانی و فیزیوتراپی انجام گردید و هم اکنون پنج عضو هیات علمی مرتبط، در دانشکده توانبخشی در حال فعالیت هستند.
وی اظهار داشت: همچنین بخشهایی از مرکز آموزشی، درمانی فارابی نیز جهت آموزش بالینی دانشجویان رشته های فوق الذکر آماده و تجهیزات اساسی مورد نیاز تهیه و راهاندازی شد.
او اضافه کرد: برای بخش آموزش نظری دانشجویان نیز، برخی از فضاهای موجود در دانشکده پیراپزشکی تعمیر و تجهیز و به عنوان مکان موقت دانشکده توانبخشی در نظر گرفته شد و خانم دکتر «لیبا رضایی» عضو هیات علمی رشته کاردرمانی به عنوان مسئول راه اندازی دانشکده معرفی شد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: با توجه به درخواست های مکرر و پیگیریهای معاونت آموزشی و همچنین جلسات حضوری ریاست دانشگاه با معاونت و مدیران آموزشی وزارت متبوع و بازدید اعضای بوردهای آموزشی، این سه رشته و همچنین بازدیدهای معاون آموزشی وزارت بهداشت به همراه مدیران آن حوزه از دانشگاه، در نهایت در دی ماه ۹۸ موافقت اصولی راهاندازی دانشکده توانبخشی با سه رشته کارشناسی(فیزیوتراپی، کاردرمانی و گفتار درمانی) از سوی وزارت متبوع صادر گردید و مقرر شد سهمیه پذیرش دانشجو منوط به بازدید از امکانات و توان دانشکده باشد.
خزایی افزود: در تیرماه سال جاری پس از بازدید معاون آموزشی وزارت بهداشت و دبیر شورای گسترش دانشگاه ها از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و بررسی توانمندیها و زیرساختهای دانشکده، در نهایت ۲ سهمیه ۱۰ نفره پذیرش دانشجو در بهمن ماه ۹۹ برای رشتههای فیزیوتراپی و کاردرمانی در دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری به صورت مشروط تا اخذ تاییدیه از سوی شورای گسترش دانشگاهها قرار داده شد.
وی تصریح کرد: پس از تلاشهای فراوان در ۲۶ آذر ۹۹ تاییدیه پذیرش دانشجو در رشته های فیزیوتراپی و کاردرمانی از سوی وزارت بهداشت ابلاغ شد و بدین ترتیب دانشکده توانبخشی رسما کار خود را آغاز کرد.
۹ دانشکده فعال در علوم پزشکی کرمانشاه
به گزارش ایرنا؛ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در سال ۱۳۴۷ با مدرسه عالی پرستاری کار خود را آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۵۴ با تبدیل شدن به دانشکده پزشکی به خدمت رسانی به مردم خطه غرب کشور همت گماشت.
دانشکده پزشکی پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در سال ۱۳۶۴ با تبدیل شدن به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه قوام بیشتری گرفت و علاوه بر امر درمان و آموزش به پژوهش، نوآوری و تلاش برای پیشرفت علوم پزشکی و پیراپزشکی پرداخت.
این دانشگاه هم اکنون دارای هشت معاونت، هشت دانشکده، هفت مرکز آموزشی درمانی در شهرستان کرمانشاه، ۱۷ بیمارستان و ۱۴ شبکه بهداشت و درمان در شهرستانها است.
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقروکلیایی دارد.
۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.
این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.
۱۱۶ دانشجوی خارجی نیز در رشتههای دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر میشود.