مهدی حفیظی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شروع مراحل بعدی واکسناسیون، افزایش دز واکسن، سرعت گرفتن مراحل واکسیناسیون و افزوده شدن گروههای مختلف سنی به ایجاد یک مرکز تجمیعی در کنار هشت مرکز بهداشت و درمان شهرستان احساس نیاز شد و این پایگاه امروز شروع به کار کرد.
وی همکاری همه مسوولان شهرستان از جمله فرمانداری ، بسیج و سپاه ، هلال احمر، آموزش و پرورش و دانشگاه میبد در راه اندازی اولین مرکز تجمیعی واکسیناسیون را یادآور و ادامه داد: افراد ۶۰ سال به بالا ، زوجینی که ۲۱ تیرماه ۱۴۰۰ به بعد ازدواج کردهاند و کادر حوزه بهداشت و درمان و بخشهای خصوصی مرتبط به این حوزه مانند منشیهای مطبها که هنوز واکسینه نشدهاند ، میتوانند به مرکز تجمیعی مصلی مراجعه کنند.
وی اضافه کرد : همچنین افراد دارای بیماریهای زمینهای و دارای نامه پزشک متخصص میتوانند خارج از گروه سنی هدف تزریق کنند.
حفیظی در ادامه به عنوان عضو کمیته عوارض واکسیناسیون کرونا در میبد تصریح کرد: در واکسیناسیون افراد به انتخاب خودشان واکسن برکت و سینو فارم چینی تزریق میشود.
این مسوول ساعت تزریق واکسن در مرکز تجمیعی را نیز هر روز از هشت صبح تا ۱۲ و بعد از ظهر از ساعات ۱۶.۳۰ تا ۲۰.۳۰ دقیقه عنوان کرد و از مردم خواست حتما برای واکسیناسیون مراجعه کنند تا سهمیه بیشتری به شهرستان اختصاص یابد.
وی اظهار کرد: هر چه استقبال مردم یک شهر و سرعت انجام واکسیناسیون در آن شهر بیشتر شود ، سهیمه بیشتری میتواند دریافت کند که متاسفانه بعضی از مردم با توجه به تبلیغات منفی از واکسیناسیون استقبال نمی کنند و این در حالی است که تاکنون عارضه جدی از تزریق واکسن کرونا دیده نشده است.
مرکز شهرستان ۱۰۶ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد قرار دارد.