رئیس کانون انجمن جایگاه داران سوخت کشور تصریح کرد: استفاده از سپره مربوط به دورانی است که تلمبههای خود مکش بود و هنوز تلمپهها غریق نبوند، به این معنی که امکان بازگشت سوخت وجود داشت این پمپها مربوط به سی سال قبل است و دیگر در هیج جای کشور مورد استفاده قرار نمیگیرد.
وی افزود: برای افزایش ایمنی و زمانی که خودرو در زمان
سوخت گیری اقدام به حرکت میکند بالای شنگ نازل به منظور جلوگیری از کنده شدن و خروج فرآوردههای نفتی و هدررفت دو تکه کار شده است.
صالحی بیان کرد: خروجیهای نازل مجهز به سوپاپ و فنر است و در مسیر خروجی قرار گرفته است زمانی که اهرم نازل را فشار دهیم، امکان سوخت گیری فراهم خواهد شد و در صورت عدم فشار نازل سوخت گیری انجام نخواهد شد.
رئیس کانون انجمن جایگاه داران سوخت کشور تصریح کرد: شیربرقی در داخل دیستنسر یا همان تلمبه وجود دارد و از سوی دیگر همه جایگاه داران عملیات ۱۰ روزه گزارش از میزان دریافت و فروش را به شرکت ملی پخش ارائه خواهند کرد و در صورت کسر و مازاد عملکرد دستگاهها بررسی میشود.
وی افزود: علاوه بر گشتهای بازرسی در ساعات متفاوت که جایگاههای سوخت را بررسی و ارزیابی میکنند، سارمان استاندارد جدا از شرکت ملی پخش و وزارت نفت وظیفهای تحت عنوان بررسی کیفیت سوخت و میزان فروش بنزین دارد و هر سه ماه یکبار تمام جایگاههای سوخت را مورد بررسی قرار خواهد داد و در صورت مشاهده خرابی نازل پلمپ خواهد شد.
صالحی گفت: هر نازل ۱۲ پلمپ دارد و این پلمپها توسط شرکت ملی پخش صورت گرفته و در صورت خدشه عمدی بر پلمپهای نازل جریمههای سنگینی برای جایگاه داران در نظر گرفته خواهد شد.
منبع خبر "
پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.