مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) ابرکوه گفت: در ۷۲ ساعت گذشته به مناسبت عید قربان سه هزار و ۵۰۰ بسته گوشت نذری بین خانواده های مددجویان تحت پوشش این نهاد و برخی نیازمندان شهرستان با همکاری افراد خیر به ارزش ۲ میلیارد ریال توزیع شد.
کاظم چاکرالحسینی روزشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با قدردانی از مشارکت و کمک های خیران افزود: در این مورد ۴۰ راس دام سبک و سنگین و یک نفر شتر با نظارت اداره دامپزشکی و با رعایت پروتکل های بهداشتی ذبح شد.
به گفته وی این تعداد بسته گوشت قربانی با کمک و همکاری نیکوکاران، ستاد احیای حضرت ابراهیم (ع) ، کمیته امداد ، ۱۰ مرکز نیکوکاری و چهار موسسه خیرییه تامین شد.
وی با بیان اینکه به ازای هر خانوار حدود یک کیلو گرم گوشت توزیع شد، خاطرنشان کرد: این مقدار گوشت پس از ۲۴ ساعت نگهداری در یخچال برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو به همت حدود ۱۰۰ نفر از جوانان در اختیار مددجویان و نیازمندان گذاشته شد.
رییس کمیته امداد ابرکوه از افراد خیر خواست ،برای کمک به مددجویان زیرپوشش این نهاد حمایتی در تامین نیازهای مددجویان و نیازمندان کمک های خود را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۲۸۲۲۶ و با شماره گیری کد# ۰۳۵۶*۸۸۷۷* در تلفن همراه، واریز کنند.
هزار و ۴۰۰ خانوار مددجو و نیازمند شامل ۲ هزار و ۱۹۲ نفر از خدمات حمایتی کمیته امداد بهرهمند هستند.
مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد واقع است.
مهریز
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مهریز گفت: تداوم شیوع ویروس کرونا و مشکل اقتصادی سبب اجرا نشدن تعهد بخشخصوصی و مجری اجرای طرح پارک گلستان این شهرستان که در کنار جاده اصلی به شهر یزد قرار دارد، شد.
سید علی باقری امروز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سال ۸۰ طرح احداث پارک یادشده با هدف گسترش فضای سبز و احداث تفرجگاه برای شهروندان و مسافران به وسعت ۵۶ هکتار کلید خورد.
وی ادامه داد: با توجه به بودجه تخصیص یافته، طرح در وسعت ۱۱ هکتار اجرا و نهالکاری آن صورت گرفت و با توجه به انجام نشدن تعهد لازم برای اجرای کامل مفاد طرح، ادامه اجرای آن طبق قانون به بخشخصوصی واگذار شد.
این مسوول اظهار کرد: در این خصوص متقاضی و بخشخصوصی درخواست و طرح خود را ارایه کرد که موضوع در کمیته فنی بررسی و قرارداد در سال ۹۸ منعقد شد.
باقری تصریح کرد: طبق این قرارداد، وظیفه حفاظت، نگهداری و توسعه بر عهده مجری طرح و نظارت بر حسن اجرای آن بر عهده منابع طبیعی بود که تاکنون پیگیری و اقدام لامز انجام شد.
این مسوول بیان کرد: همزمان با شروع کار مجری طرح و باتوجه به شرایط اقتصادی و به دلیل شیوع کرونا، مجری نتوانست به خوبی در حفظ و نگهداری و اجرای کامل طرح اقدام کند.
باقری یادآور شد: در این ارتباط اخطارهای لازم صادر و جلسات متعددی برگزار شد و این موضوع در حال پیگیری است.
وی گفت: پارک گلستان با توجه به موقعیت آن که در مسیر تهران به بندرعباس در محدوده شهرستان مهریز قرار دارد در توسعه منطقه نقش مهمی دارد و باید مسوولان برای اختصاص بودجه و اجرای کامل طرح همکاری کنند.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مهریز ۱۳ اسفندماه ۹۸ گفته بود: از ابتدای سالجاری تاکنون ۶۰ میلیارد ریال بودجه از محل صندوق توسعه ملی صرف طرحهای آبخیزداری در بخش مرکزی شهرستان شد.
باقری در آستانه هفته منابع طبیعی در نشستی با خبرنگاران شهرستان افزود: کنترل سیل در هنزا، بنادک سادات، منشاد و سرو و ارنان اهم طرحهای اجرا شده است .
وی به اهمیت درختکاری با همکاری مردم اشاره کرد و ادامه داد: سال گذشته ۲۰ هزار اصله نهال مثمر و غیرمثمر به خصوص از ارقام سنجد تلخ و شیرین، عناب، اقاقیا ، زبان گنجشک و کاج و سرو توزیع شد.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد و حدود ۳۵ درصد جمعیت در روستاها زندگی میکنند.