سید علی آقازاده سوم مردادماه در جلسه تامین آب شرب شهر و روستاهای استان مرکزی اظهار کرد: هدف از تشکیل این جلسه بررسی آخرین وضعیت آب شرب شهر و روستاها در سطح استان است، پیش از این جلسه، در جلسه ای با منتخب حوزه انتخابیه تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی، مسئله آب شرب شهر و روستاهای تفرش که شرایط سختی را تجربه می کنند، مورد بررسی قرار گرفت. در این جلسه صرفا به دنبال بررسی مشکلات هستیم و در این جلسه به مسئله عملکردها وارد نمی شویم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ۴۲ روستای تحت پوشش در استان ابرسانی سیار می شوند و به نظر می رسد و تا پایان تابستان تعداد آنها به حدود ۱۲۵ روستا می رسد. فرمانداران باید دقت کنند که از محل اعتبارات تنش آبی، باید جذب منابع داشته باشند تا تانکر مورد نیاز برای آبرسانی سیار تامین شود.
عزت الله آمره ای مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان مرکزی نیز اظهار کرد: خط انتقال از سد کوچری به تامین آب شرب خمین، دلیجان و محلات کمک کرده است و در شهر اراک و ساوه وضعیت مخازن سدها نسبتا مطلوب است هرچند که نسبت به سال گذشته کاهش حجم مخزن داریم و با همکاری و صرفه جویی مصرف می توانیم شرایط را مدیریت کنیم.
آمره ای اظهار کرد: در روستاهایی که چشمه و قنات منبع تامین آب بوده است، به دلیل کاهش بارش ها منابع آب به تدریج تحلیل می رود و طبق پیش بینی سازمان هواشناسی پاییز خوبی پیش رو نیست و این امر نگرانی به همراه دارد.
وی با بیان اینکه برای شهر آوه در ساوه دستور اخذ پیشنهاد کارشناسی جهت حفر چاه سوم صادر شده، گفت: در قالهر دلیجان چاهی در سال ۸۸ در بالادست قنات حفر شد و این امر مورد نارضایتی و شکایت مالکان و بهره برداران قنات شد، با توجه به اینکه این شکایت در حال رسیدگی است نمی توانیم اجازه برداشت از چاه را بدهیم و باید نشستی با فرماندار و بهره برداران قنات برگزار شود تا وضعیت برداشت از چاه تعیین تکلیف شود.
انتهای پیام