نرخ بیکاری در کردستان ۳ درصد از میانگین کشوری بالاتر است

خبرگزاری ایسنا چهارشنبه 03 دی 1399 - 15:33
معاون اقتصادی استاندار کردستان با اشاره به اینکه نرخ بیکاری استان حدود ۳ درصد از میانگین کشوری بالاتر است، گفت: از دستگاه های اجرایی و بانک ها در خواست داریم توجه ویژه ای به پرداخت تسهیلات تکلیفی و حمایتی به متقاضیان داشته باشند.
نرخ بیکاری در کردستان ۳ درصد از میانگین کشوری بالاتر است

خالد جعفری امروز(۳ دی ماه) در نشست کارگروه تخصصی اشتغال و سرمایه گذاری و سیزدهمین جشنواره تجلیل از کارآفرینان برتر استان کردستان که با حضور معاون کارآفرینی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، در خصوص وضعیت بیکاری در استان، اظهار کرد: با توجه به مرکز آمار در بهار سال ۹۹ نرخ بیماری ۱۲.۹۹ درصد و در تابستان ۱۱.۴ درصد برآورد شده که به نسبت مدت مشابه سال گذشته ۱۲.۲ درصد بوده حدود ۸ دهم درصد کاهش داشته است. 

وی با اشاره به اینکه در سامانه رصد کشوری دو هزار ۹۱ شغل جدید توسط دستگاه های اجرایی ثبت شده است، افزود: در بهار امسال عمدتا به دلیل شیوع کرونا و فصلی بودن اشتغال در استان به علت کار کشاورزی نرخ بیکاری استان افزایش چشم گیری داشته است لذا باید تلاش کرد از ظرفیت های ایجاد شده کشور از جمله تسهیلات پایدار روستایی و صندوق توسعه ملی استفاده کرد.

معاون اقتصادی استاندار کردستان با اشاره به اینکه نرخ بیکاری استان حدود ۳ درصد از میانگین کشوری بالاتر است، بیان کرد: از دستگاه های اجرایی و بانک ها در خواست داریم توجه ویژه ای به پرداخت تسهیلات تکلیفی و حمایتی به متقاضیان داشته باشند.

جعفری ذکر کرد: استان در سال های گذشته تسهیلاتی از محل صندوق توسعه ملی برای سرمایه گذاری دریافت کرده اما امسال به دلیل سیاست های کشور که در صندوق توسعه ملی وجود دارد تاکنون موفق به دریافت تسهیلات نشده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین توجه ما بر روی تسهیلات اشتغال پایدار و تبصره ۱۸ است،عنوان کرد: ما در تبصره ۱۸ تنها در بخش کشاورزی و تا حد کمی در بحث صنعت برای سرمایه در گردش استفاده کرده ایم.

 معاون اقتصادی استاندار کردستان گفت: در سال گدشته ۶.۶ دهم درصد سپرده کشور مربوط به استان کردستان بود که امسال به ۷ دهم درصد رسیده است لذا باید مدیران کشوری توجه و حمایت بیشتری از لحاظ تسهیلات به استان کردستان داشته باشند.

جعفری در خصوص مرز نشینی نیز تصریح کرد: در شهر سروآباد حدود۸۴ درصد از جمعیت این شهرستان، روستایی هستند که این موضوع می طلبد با دید ویژه و حمایت های در خصوص مشاغل روستایی و اشتغال پایدار روستایی داشته باشیم.

به گفته جعفری ۳۳ هزار مرز نشین در شهر سروآباد وجود دارد که نیاز است برای ایجاد اشتغال طرح های ویژه ای را قرار دهیم.

جعفری به تسهیلات کرونایی به مشاغل آسیب دیده از این بیماری نیز اشاره کرد و یادآور شد: تاکنون ۵۰ درصد از ثبت نام کنندگان موفق به دریافت تسهیلات کرونایی شده اند که لازم است در پرداخت بیمه بیکاری و تسهیلات کرونایی تسریع شود.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.