آزمایشگاه موسسه علوم و صنایع غذایی گواهینامه ISO 17025 گرفت

دنیای اقتصاد شنبه 09 مرداد 1400 - 00:05
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از موفقیت آزمایشگاه مرکزی این موسسه در اخذ گواهینامه ISO/ IEC 17025 از مرکز ملی تایید صلاحیت ایران (NACI) با رعایت اصول مدیریت کیفیت خبر داد.

قدیر رجب‌زاده گفت: استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ تعیین‌کننده الزامات عمومی برای کیفیت و احراز صلاحیت آزمایشگاه‌های آزمون و کالیبراسیون و مهم‌ترین مدرک تاییدیه دقت و صحت نتایج آزمون آزمایشگاهی در سطح کشور است.

وی اظهار کرد: سیستم مدیریت آزمایشگاه، کنترل مدارک و مستندات، شرایط محیطی آزمایشگاه، روش‌های آزمون و کالیبراسیون و صحه‌گذاری روش‌ها، سرویس و نگهداری تجهیزات، قابلیت ردیابی اندازه‌گیری‌ها، برنامه‌های کنترل کیفیت نتایج و... از الزامات فنی آزمایشگاه برای دریافت این گواهینامه به شمار می‌آید.

رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با بیان اینکه ارزیابی الزامات کیفی و فنی براساس روش‌های اجرایی آزمایشگاه انجام ‌شده و شرایط محیطی، مستندها و سوابق نیز مورد بررسی قرار گرفت، افزود: این آزمایشگاه دارای گواهینامه تایید صلاحیت به‌عنوان آزمایشگاه همکار سازمان ملی استاندارد و محیط‌زیست، برای ارائه خدمت به تولیدکنندگان مواد غذایی است.

وی گفت: آزمایشگاه مرکزی موسسه پس از تلاش‌های بی‌وقفه مدیران و کارشناسان و پس از بازرسی کارشناسان مرکز ملی تایید صلاحیت ایران موفق به دریافت گواهینامه و استقرار و پیاده‌سازی الزامات استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ شد.

رجب‌زاده گفت: ازآنجا که کیفیت فرآیندی مداوم است امیدواریم با بهره‌گیری از توانمندی‌ها و پتانسیل‌های موجود در آزمایشگاه‌های این موسسه بتوانیم گامی موثر در جهت ارائه هر‌چه‌بهتر خدمات به تولیدکنندگان، پژوهشگران و دانشجویان برداریم.

وی همچنین با اشاره به اهمیت استراتژیک محصول زعفران برای کشور خاطرنشان کرد: با توجه به مرجع بودن این آزمایشگاه برای تایید کیفیت زعفران و نظر به فعالیت‌های علمی و بین‌المللی موسسه، اخذ این گواهینامه می‌تواند به قابل استناد بودن نتایج آزمون‌ها در سطح جهانی کمک قابل‌توجهی کند.

 

 

منبع خبر "دنیای اقتصاد" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.