اعتیاد به مواد مخدر، نسل جوان و دانش آموزان قزوین را تهدید می‌کند

ایرنا چهارشنبه 03 دی 1399 - 16:21
قزوین - ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین گفت: یکی از آسیب‌های اجتماعی که نسل جوان و دانش‌آموزان استان را تهدید می‌کند، اعتیاد به مواد مخدر صنعتی و سنتی است و باید دستگاه‌های اجرایی برنامه ریزی‌های لازم را برای مقابله با آن داشته باشند.
اعتیاد به مواد مخدر، نسل جوان و دانش آموزان قزوین را تهدید می‌کند

به گزارش ایرنا، منوچهر حبیبی روز چهارشنبه در شورای مبارزه با مواد مخدر استان قزوین با بیان اینکه تنها راه مقابله با آسیب‌های اجتماعی پیشگیری است، افزود: اعتیاد بلای خانمان سوزی است که اگر به آن بی توجه باشیم عواقب جبران‌ناپذیری به همراه خواهد داشت.

وی با تاکید بر افزایش آگاهی بخشی به دانش آموزان و خانواده‌ها از مضرات مواد مخدر سنتی و صنعتی، اظهار داشت: امروز بسیاری از دانش‌آموزان در معرض آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد قرار دارند و متاسفانه بی توجهی خانواده‌ها در این مهم بی تاثیر نیست و غفلت از فرزندان موجب گرفتار شدن در دام اعتیاد می‌شود.

حبیبی اضافه کرد: اعتیاد یکی از معضلات و مشکلات اساسی جامعه است و دانش آموزان هم به عنوان جزیی از جامعه درگیر این معضل می‌شوند.

این مسوول یکی از مهمترین اولویت‌های نظام و آموزش و پرورش را مقابله و کنترل آسیب‌های اجتماعی دانست و افزود: طرح نماد یکی از موثرترین برنامه‌های آموزشی در مدارس در این زمینه است.

وی خاطرنشان کرد: در امر مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد باید همه دستگاه‌ها پای کار باشند و حضور مدیران ذیربط در جلسات و اجرای مصوبات ضروری است.

نوجوانان و جوانان به شدت در معرض تهدید قرار دارند

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این جلسه بر مشارکت مردم در امر مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد و ادامه داد: امروز سلامت جسمی و روانی نسل جوان در معرض بحران‌ها و آسیب‌ها قرار دارد و نوجوانان و جوانان ما به طرق مختلف در معرض تهدید هستند.

حسنعلی اصغری از اجرای طرح نماد در ۵۰۰ واحد آموزشی استان خبر داد و افزود: با توجه به شیوع بیماری کرونا و وضعیت خاص مدارس، طرح نماد امسال با جدیت و در بستر شبکه شاد پیگیری و اجرا می‌شود.

وی اظهار داشت: این طرح به منظور مراقبت از دانش‌آموزان در برابر رفتارهای پرخطر، آسیب‌های اجتماعی و جرائم از طریق مداخله به موقع و مؤثر انجام می‌شود و محوری‌ترین طرح آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان و پیشگیری از آسیب‌ها به حساب می‌آید.

اصغری بر لزوم مشارکت سازمان‌ها و دستگاه‌ها در اجرای این طرح تاکید کرد و افزود: طبق قانون در اجرای طرح نماد ۹ دستگاه اجرایی استان باید با آموزش و پرورش همکاری مستمر و فعال داشته باشند.

افزایش ۴۱ درصدی کشفیات مواد مخدر در استان قزوین

فرمانده انتظامی استان قزوین نیز در این جلسه گفت: مبارزه با مواد در کنار سایر خدمات ذاتی نیروی انتظامی قرار دارد و اقدامات گسترده و موثری در این زمینه اجرا شده است.

سردار علی ابراهیمی افزود: مبارزه با مواد مخدر، اعتیاد و کاهش آسیب‌های اجتماعی یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری بوده و نیروی انتظامی نیز اقدامات موثری در راستای کاهش آسیب‌ها، مقابله با فروشندگان و جمع آوری معتادان در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری انجام داده است.

وی اظهار داشت: از ابتدای سال جاری، اقدامات بسیار خوبی در بحث کشفیات مواد مخدر انجام شده و چهار تن و ۵۲۹ کیلو مواد مخدر کشف گردیده که نسبت به مدت مشابه قبل ۴۱ درصد افزایش داشته است.

این مسوول گفت: طی ۲۱ روز گذشته نیز حدود ۸۵۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان کشف شده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین نیز در این جلسه گفت:‌ یکی از نیازهای اساسی ما در حوزه مبارزه با اعتیاد ایجاد مرک ترک اعتیاد ماده ۱۶ است که البته سپاه صاحب‌الامر (عج) با اختصاص بخشی از اراضی پادگان قدس آبیک برای ایجاد این مرکز موافقت کرده است، اما متاسفانه برخی مسوولان کشوری برای صدور مجوز و تصویب طرح احداث این کمپ تعلل می‌کنند.

علی رحمانی اضافه کرد: برای مدیریت مشکلات حوزه اعتیاد در استان قزوین باید موضوع مراقبت بعد از درمان معتادان را جدی بگیریم تا از بازگشت این معتادان به کمپ‌ها جلوگیری شود و بتوانیم آنها را به یک جمعیت شاغل فعال برای جامعه تبدیل کنیم.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.