دکتر«علی اصغر غفاری زاده» روز چهارشنبه به مناسبت چهل و یکمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی در نشست خبری با رسانههای استان مرکزی، افزود: در این طرح تلاش شده تا از فعالیت اشتغال زنان سرپرست خانوار حمایت شود و با هم افزایی و برقراری ارتباط و اتصال به بازار، واسطهها حذف و منافع آن به زنان سرپرست بازگردد.
وی اظهار داشت: آموزش عمومی و تخصصی به زنان شاغل در کسب و کارهای خُرد ارایه میشود تا زمینه رقابت در بستر فضای مجازی و اینترنتی برای فعالان با ایجاد مارکتهای مناسب فراهم شود.
سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی در ادامه گفت: دفتر منش، مرکز نوآوری و شتابدهی است که افراد با هر سطح تحصیلات و تخصصی در رده سنی ۱۸ تا ۳۵ سال در این دفاتر آموزش کار گروهی را فرا میگیرند.
دکتر غفاری زاده افزود: این افراد در نشستهای هم افزایی جرات ارایه ایده را خواهند داشت تا ایده آنان قابلیت اجرا در فضای کسب و کار را فراهم کند.
وی اظهار داشت: ۷۰۰ نفر با راهاندازی این دفتر مراجعه داشتهاند و ۱۶ ایده را ارایه و با اتصال به شرکتهای دانش بنیان به افراد سرمایه گذار معرفی شدهاند.
سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: رویکرد جامعه به سمت شرکتهای دانش بنیان است و جهاد دانشگاهی نیز در شهرستانهایی که زمینه فعالیت دارند مانند ساوه در حوزه تخصصی انار و در نیمه ور شهرستان محلات در حوزه سنگ فعالیت دارد.
دکتر غفاری زاده در ادامه افزود: معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی سال گذشته رتبه برتر در حوزه نشریات را در بین سایر دانشگاه ها کسب کرد و تاکنون ۳۰۰ عنوان کتاب را منتشر کرده است.
وی اظهار داشت: ۱۲۰ عنوان از این کتابها توسط اساتید هیات علمی دانشگاهها و غیرعلمی است.
سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: دفاتر تسهیلگری در اراک و ساوه فعالیت دارند که عملکرد این دفاتر مطلوب ارزیابی شده است.
دکتر غفاری زاده افزود: این دفاتر در بخشهای محروم و حاشیه شهرهای اراک و ساوه موانع اجتماعی و اقتصادی را شناسایی و متولیان را از مشکلات آگاه و پیگیر رفع مشکلات مردم ساکن در این مناطق میشوند که افراد فعال در این حوزه، عملکرد بخش دولتی را به خاطر وظایف به چالش کشیده و در هفت ماه فعالیت عملکرد مطلوب داشته و منشا خدمات بوده اند.
جهاد دانشگاهی استان مرکزی سال ۱۳۵۹ فعالیت خود را به صورت رسمی در دانشگاه عالی علوم اراک آغاز کرد و اکنون پس از گذشت بیش از ۴۰ سال، این نهاد با فعالیت در حوزههای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اشتغال دانش آموختگان، پشتیبانی و مرکز رشد واحدهای فناور محلات و نیم ور به عنوان یکی از جامع ترین واحدهای جهاد دانشگاهی در سطح کشور مطرح است.