حامد قربانی عصر یکشنبه در جریان بازدید خبرنگاران از طرحهای عمرانی در دست اجرا در گناباد افزود: روند اجرای طرح احداث فرودگاه این شهرستان طی سه سال گذشته و از جمله بعد از سفر استاندار وقت خراسان رضوی به این شهرستان شتاب گرفت.
وی ادامه داد: باند فرودگاه گناباد و ساختمانهای جانبی آن تکمیل و برای اجرای آن تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
فرماندار گناباد مشکلات اقتصادی را عامل کندی در روند اجرای طرح احداث فرودگاه این شهرستان طی سنوات گذشته ذکر کرد و گفت: سه دستگاه ماشین آتش نشانی مختص فرودگاه با مبلغ بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال تهیه شده که به زودی به شهرستان منتقل می شود و مباحث مربوط به امنیت فرودگاه انجام و با توجه به زیرساخت های موجود پرسنل آن به زودی مستقر می شوند.
قربانی افزود: راه دسترسی و محوطهسازی فرودگاه گناباد با اعتبار ۱۱۷ میلیارد ریال از فروردین ماه سال جاری شروع شده و با پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصد در حال اجراست.
وی ادامه داد: مسیر ورودی فرودگاه گناباد به طول هزار و ۵۰۰ متر بلوارکشی در دست اجراست که تاکنون هزار و ۳۰۰ متر آن جدول گذاری شده است.
فرماندار گناباد گفت: طرح ساخت باند دوم جاده گناباد به قاین به طول ۳۲ کیلومتر و اعتبار هزار و ۴۰ میلیارد ریال از خرداد ماه سال گذشته آغاز شده است و تاکنون ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ۱۶ کیلومتر در مرحله نخست زیر بار ترافیک می رود.
قربانی با اشاره به این که این جاده یکی از پر خطرترین و پرتصادف ترین جاده های گناباد است افزود: اجرای طرح دو بانده سازی در کاهش مخاطرات جاده ای و حوادث نقش زیادی دارد.
وی اضافه کرد: طرح ساخت خط ریلی یونسی به گناباد به عنوان قطعه نخست راه آهن مشهد به زاهدان و چابهار با پیشرفت فیزیکی ۵۶ درصدی در حال اجراست و اجرای این طرح در کنار فرودگاه گناباد نقش مهمی در رونق تولید و صنعت گردشگری منطقه دارد.
فرماندار گناباد همچنین در بازدید از طرح ساخت بخش سوختگی بیمارستان علامه بهلول گنابادی نیز گفت: برای اجرای این طرح که ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته، تاکنون افزون بر ۴۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
قربانی افزود: ساخت بخش دوم آی.سی.یو بیمارستان بهلول گنابادی با ۸۰۰ مترمربع زیربنا تاکنون ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با بهره برداری از آن تعداد تخت های بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان به ۱۸ تخت افزایش می یابد که مراحل تجهیز و نماکاری آن در حال اجراست و برای تکمیل آن ۱۸۰ میلیارد ریال هزینه می شود و در هفته دولت امسال به بهره برداری می رسد.
وی در بازدید از طرح توسعه واحد تولیدی دیرگداز این شهرستان هم اظهار کرد: ظرفیت این واحد تولیدی در سال ۱۳۹۸ به ۲۰ هزار تن افزایش یافته و با بهره برداری از خط توسعه آن این ظرفیت به ۵۰ هزار تن افزایش می یابد.
فرماندار گناباد اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح را هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: تاکنون ۹۰۰ میلیارد ریال برای اجرای آن هزینه شده است و در سفر امسال مدیر عامل بانک صنعت و معدن به گناباد قرار شد هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به این واحد تولیدی پرداخت شود.
قربانی افزود: مجموع زیربنای توسعه کارخانه افزون بر ۱۰ هزار مترمربع است و در حال حاضر در سه نوبت در حال فعالیت است و با بهره برداری از طرح توسعه آن برای ۸۰ نفر اشتغال ایجاد می شود.
مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.