آموزش آشپزی؛ ازفوت و فن‌های تهیه گوش‌فیل و مینی پای فندق و مربا تا پرالین چیلی موکا با پاناکوتا + تصاویر

باشگاه خبرنگاران پنج شنبه 04 دی 1399 - 18:15
در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم.


بیشتربخوانید


به آشپزخانه مجازی خوش آمدید


طرز تهیه کرم کدو حلوایی و کاستارد


صبحانه‌ای خوشمزه به سبک گیلانی


سالسا در مخلوط‌ کن + طرز تهیه


طرز تهیه پرالین چیلی موکا با پاناکوتا


فوت و فن‌های پخت یک برنج عالی


مینی پای فندق و مربا + دستور تهیه


فوت و فن‌های تهیه گوش‌فیل؛ عاشقش می‌شوید


طرز تهیه نان ایرلندی ساده و خوشمزه در کمتر از یک ساعت

طرز تهیه نان ایرلندی ساده و خوشمزه در کمتر از یک ساعت

انتهای پیام/

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.