به گزارش ایرنا، مصطفی آزادبخت روز پنجشنبه در نشست اعضای کمیته امنیتی و اجتماعی ستاد کرونا بیان کرد: همه ما نسبت به رفع وضع بحرانی موجود مسوولیت داریم چرا که بدهکار مردم و نظام بوده و برای تکیه زدن بر این صندلی های مدیریتی هزاران نفر شهید شدند و همچنان هفت هزار خانواده منتظر بازگشت پیکر فرزندشان هستند.
وی اضافه کرد: بنابراین در این بُرهه باید با روحیه جهادی و حس بدهکار به نظام همه به میدان آمده و کادر بهداشت و درمان به عنوان سربازان خط مقدم این جبهه را یاری دهند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار همدان با بیان اینکه عبور از وضعیت کنونی نیازمند وفاق، همدلی و روحیه جهادی است گفت: نباید در این مسیر پرفراز و نشیب کسی خسته شود یا روحیه اش را از دست بدهد.
آزادبخت ادامه داد: همانطور که کادر بهداشت و درمان با وجود افزایش فشار کاری همچنان در خط مقدم حضور دارند دیگر مسئولان نیز به عنوان حاضران در خط دوم این جبهه باید در تداوم این راه با روحیه جهادی و بسیجی برای مهار کرونا تلاش کنند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار همدان وضعیت کنونی را نتیجه سهل انگاری و کاهش حساسیت ها دانست بنابراین خواستار همکاری همه مسئولان و همراهی مردم برای کاهش آمار ورودی به بیمارستان ها شد.
وی همکاری مردم را عامل اصلی توفیق در کنترل موج کرونا دانست و اظهار داشت: باید بازرسان فرمانداری، بهداشت و ستاد صیانت فعال شوند و اطلاعات و آمار دقیق از روند رعایت پروتکل های بهداشتی به مسئولان برای تدوین برنامه مناسب ارائه دهند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار همدان تاکید کرد: مسئولان بنای تعطیلی ندارند بلکه درصدد مدیریت مشاغل برای پیشگیری از شیوع کرونا هستند به عنوان مثال فرمانداری می تواند فعالیت دست فروشانی که شب فعال هستند را نوبت بندی کند.
آزادبخت بهره گیری از تجربه به دست آمده از پیک های گذشته کرونا، اطلاع رسانی دقیق و عملیات روانی را برای کاهش ورودی بیمارستان ها توصیه کرد و گفت: همه فکر می کنند مرگ برای همسایه است در حالیکه در صورت بی توجهی به شیوه نامه های بهداشتی احتمال مرگ افراد دور از انتظار نیست.
سخنگوی ستاد مدیریت کرونا استان همدان نیز گفت: قرارگاه ستاد مقابله با کرونا نسبت به تعطیلی هفت رشته شغلی تاکید داشتند که مهمترین آنها جلوگیری از فعالیت تالارهای پذیرایی، پاساژها، بازارهای سرپوشیده، باشگاه های بدنسازی، شهربازی و نمایشگاه عمومی و تخصصی است.
مهرداد نادری فر افزود: خاموشی کامل روشنایی پارک ها و تفرجگاه ها یکی از راهکارهای پیشگیری از حضور افراد در بوستان ها و دورهمی ها و به دنبال آن کنترل اپیدمی کرونا در همدان است.
وی خواستار افزایش ساعات کار مرکز تعویض پلاک خودرو شهر همدان اظهار داشت: نوبت دهی اینترنتی توسط پزشکان باید مورد توجه قرار بگیرد چرا که مطب ها کانون اصلی شیوع کرونا بوده و در حال حاضر در ۷۰ درصد آنها پروتکل های اولیه بهداشتی رعایت نمی شود.
مدیرکل دفتر اموراجتماعی استانداری همدان ادامه داد: نوبت دهی در آرایشگاه ها نیز باید در دستور کار باشد با تاکید بر این موضوع که حداکثر افراد حاضر در درون آرایشگاه از سه نفر نباید افزایش یابد.
نادری فر از سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان خواست دوباره ایستگاه های عرضه اقلام بهداشتی، ماسک و الکل با رعایت استانداردها را دایر کند چرا که راه اندازی این محل ها بار روانی موثری در رعایت پروتکل های بهداشتی دارد.
وی بیان کرد: طبق مصوبه ستاد ملی کرونا برگزاری مراسم ها در فضای سربسته و دسته روی هیات های مذهبی به طور کامل ممنوع است و سازمان تبلیغات اسلامی باید این موضوع را در هدایت و ارشاد هیات ها مد نظر قرار دهد.
سخنگوی ستاد مدیریت کرونا استان همدان گفت: تیم بازرسی اصناف رتبه آخر کشور را در بازرسی دارد در حالیکه انتظار می رود نسبت به فعال کردن تیم ها اقدام لازم صورت گیرد.
نادری فر از مسئولان معاونت بهداشتی همدان خواست موارد نقض پروتکل های بهداشتی را مستند سازی کرده و این مستندات را برای پیگیری و برخورد قضایی با متخلفان در اختیار دادستانی قرار دهد.
وی تشدید کنترل خودروها در ورودی و خروجی شهرها، فعال شدن مراکز تست کرونا در ساعت بعدازظهر، نظارت بیشتر بر کار فروشگاه ها، ضدعفونی مستمر وسایل حمل و نقل عمومی توسط شهرداری، افزایش حساسیت بانک ها و قرار دادن مواد ضدعفونی در ورودی بانک همچنین پرهیز از ارائه خدمات به افراد بدون ماسک را خواستار شد.
مدیرکل دفتر اموراجتماعی استانداری همدان گفت: در ماه گذشته طی یک هفته آمار متوفیان ۱۲ نفر، بیماران بستری ۳۴۷ و بیماران سرپایی ۹۸۴ نفر بود اما در یک هفته گذشته آمار فوتی ها ۴۱ نفر، بستری ۷۴۰ نفر و بیماران سرپایی سه هزار و ۵۵ نفر بوده است.
به گزارش ایرنا، تمامی شهرستان های تابعه استان همدان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.