تدارک گروه‌های مقاومت غزه برای «روز خشم» در شرق نوار غزه

خبرگزاری فارس جمعه 22 مرداد 1400 - 16:36
تدارک گروه‌های مقاومت غزه برای «روز خشم» در شرق نوار غزه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع آگاه از تدارک گروه‌های فلسطینی برای «روز خشم» بزرگ و مردمی در امتداد خط جداکننده نوار غزه و سرزمین‌های اشغالی فلسطین خبر می‌دهند.

پایگاه خبری «عربی ۲۱» در خبری اختصاصی به نقل از منابع آگاه نوشت که گروه‌های فلسطینی در حال آماده شدن برای حضور و تجمع در امتداد دیوار مرزی میان غزه و اراضی فلسطین اشغالی و برنامه‌ریزی برای روز خشم مردمی بزرگ در امتداد اردوگاه‌های بازگشت در شرق غزه هستند.

 این منابع، با اشاره به حرکت به سوی تشدید تنش با اشغالگران صهیونیست، تاکید کردند که انتظار می‌رود، همزمان با سالروز به آتش‌کشیدن مسجد الاقصی در ۲۱ آگوست جاری، چنین برنامه‌ای اجرایی شود.

روز ۳۱ مرداد ۱۳۴۸ برابر ۲۱ اوت ۱۹۶۹ مسجد الاقصی، اولین قبله مسلمانان جهان و یکی از مقدس‌ترین مکان‌های مورد احترام ادیان آسمانی، توسط صهیونیست‌های تندرو به آتش کشیده شد و خسارات قابل توجهی به آن وارد آمد.

رژیم صهیونیستی این حادثه که خشم و انزجار مسلمانان سراسر جهان را به دنبال داشت، به یک جهانگرد یهودی استرالیایی به نام «دنیس مایکل روهان» نسبت داد و صهیونیست‌ها وی را عامل به آتش کشیدن مسجدالاقصی معرفی کردند تا در یک دادگاه نمایشی ابتدا محاکمه و سپس به ادعای اینکه وی بیماری روانی بوده آزاد شود.

دیروز (پنج‌شنبه - ۱۲ آگوست)، این پایگاه خبری به نقل از گروه‌های مقاومت فلسطین حاضر در نوار غزه نوشت که تداوم تأخیر رژیم صهیونیستی در انجام تعهدات مربوط به پایان یافتن محاصره این منطقه و شانه خالی کردن از آن، به منزله تداوم تجاوزگری است.

این گروه‌ها اعلام کردند که مقاومت فلسطین در حال ارزیابی وضعیت موجود است و اهرم فشارهای خاص خود را در اختیار دارد و در حال بررسی استفاده مجدد از «ابزارهای خشن و افزایش تنش مردمی» است.

در نوار غزه بیش از دو میلیون فلسطینی زندگی می‌کنند که به دلیل محاصره رژیم صهیونیستی، با وضعیت نامناسب اقتصادی و معیشتی و انسانی روبرو هستند.

حملات اخیر رژیم صهیونیستی نیز باعث افزایش مشکلات نوار غزه شده است. شیوع گسترده کرونا، کمبود دارو و تجهیزات پزشکی نیز مزید بر علت شده است.

رژیم صهیونیستی ۲۰ اردیبهشت ماه گذشته حملات خود به نوار غزه را از سر گرفت که در پی آن صدها خانه متعلق به مردم فلسطین و زیرساختهای این منطقه تخریب شد.

این تجاوز بیش از ده روز به طول انجامید که در پی آن ۲۵۴ فلسطینی از جمله ۶۶ کودک و ۳۹ زن به شهادت رسیدند و  هزار و ۹۴۸ نفر نیز مجروح شدند.

انتهای پیام/

منبع خبر "خبرگزاری فارس" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.