به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی خضری روز دوشنبه در مراسم سوگواری و نشست تبیین اهداف عاشورا که در هیات حسین جان (ع) قزوین برگزار شد، افزود: ظرفیت عظیمی در عاشورا برای خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی وجود دارد.
وی اظهار داشت: حضرت سیدالشهدا (ع) هدف از قیام خود را اصلاح امت یعنی جامعه سازی می داند.
امام جمعه موقت قزوین با اشاره به اینکه این هدف هنوز در میانه را وجود دارد و تحقق کامل نیافته است، گفت: در زمان بقیه الله، قیام امام حسین (ع) تکمیل می شود و قیام سیدالشهدا برای رقابت و قدرت طلبی و دنیای بی ارزش نیست.
این مسوول با بیان اینکه عدالت محوری و مقابله با باندهای قدرت و افرادی که ثروت نامشروع کسب کرده بودند را نیز باید از اهداف قیام عاشورا دانست، گفت: در انقلاب اسلامی باید همیشه مراقب باندهای قدرت و ثروت باشیم و چیزی که به عدالت و انقلاب آسیب می زند، شکل گیری همین باندهای قدرت و ثروت است، بنابراین باید مراقب انقلابی نماها بود.
خضری اضافه کرد: قیام حضرت سیدالشهدا(ع) برای روشن کردن علامت های دین رسول خدا و تمدن سازی است و هدف از انقلاب در نگاه امام و رهبری نیز همین موضوعات است.
وی اظهار داشت: تشکیل جامعه و حکومت اسلامی چشم انداز انقلاب اسلامی ایران است و عاشورا مقدمه ای برای جامعه سازی و تمدن سازی به شمار می رود و در قیامی که برای خداست، حکومت و شهادت هر دو پیروزی است.
حجت الاسلام خضری گفت: باید توجه داشت تمدن سازی با تمدن بازی متفاوت است، مقام معظم رهبری در این زمینه نقشه را پهن کرده است و باید ببینیم در این نقشه در کجای راه هستیم.
امام جمعه موقت قزوین افزود: یکی از مهم ترین ظرفیت های عاشورا ایجاد پیوند اجتماعی است که در جامعه شناسی امروز دنیا دارای اهمیت است و امروز به طور عینی آثار امت سازی عاشورا را در جریان اربعین می بینیم و شعار الحسین یجمعنا یعنی حسین علیه السلام مارا جمع کرده است و چه کسی غیر از او می توانست همه را جمع کند و در عظمت امام حسین(ع) باید اذعان کرد اگر عالم را خرج کنند که یک اربعین درست کنند، نمی توانند که تجمع انسان ها و قلوب همزمان باشد.