خبرگزاری فارس، مازندران ـ زری طاهری پرکوهی. روز پرستار در تقویم اسلامی مصادف با ولادت با سعادت دخت امیرالمومنان، زینب کبری (س) اسوه صبر و مقاومت در صحرای کربلاست. در طول تاریخ جهان اسلام همواره از این بانوی بزرگ باعنوان جلوهای از صبر و ایثار یاد میشود به همین علت در این روز از پرستاران زحمتکش قدردانی میکنیم.
شغل پرستاری یکی از مشاغلی است که نیاز به صرف مدت زمان طولانی حتی فعالیت در شیفت شب دارد، کسانی که به هر دلیلی این شغل را انتخاب میکنند خوب میدانند جدای از احساس تکلیف حس دلسوزی به بیماران و همچنین ارتباط دلی برایشان ایجاد میشود چرا که وقت زیادی را در کنار بیماران سر میکنند.
در استان مازندران در شهرهای مختلف پرستاران زیادی مشغول فعالیت هستند که البته با شیوع ویروس منحوس کرونا در محیط کارشان وظیفهشان نسبت به قبل سنگینتر و به ایثارگری نزدیک شده است، از این رو مردم ما احترام زیادی برای این قشر قائل شدند و به آنها احترام بیشتری میگذارند.
*راه نجات؛ توکل بر خدا و توسل بر ائمه
توکل بر خدا و توسل به ائمه یکی از اقداماتی است که پرستاران و بیماران همواره به آن توجه دارند، پس از شیوع کرونا نیز گویی تنها راه آرامش خواندن ادعیه و توجه به دستورات قرآنی است.
سیدهزینب فلاح، علاوه بر اینکه یک پرستار دلسوز است، احترام زیادی برای قرآن و ائمه اطهار قائل است بهطوری که اوقات فراغت از کارش را در خانه مشغول آموزش قرآنی با دو فرزندش است، وی قرآن را سرلوحه کارش قرار داده و اکنون مادر دو فرزند حافظ قرآن است.
*پرستاری که مادر حافظان قرآنی است
فاطمه و ریحانه موسوی دختران ۱۱ و ۹ ساله خانم فلاح هستند که از ۵ تا ۷ سالگی شروع به روخوانی قران کردند تاکنون چهار سالی از شروع کار حفظ قرآن میگذرد و فاطمه خانم تا جز ۲۲ و ریحانه خانم تا جز دهم بعلاوه جز ۳۰ قرآن را از حفظ هستند.
وی میگوید؛ ۳۰ سال دارم و در بیمارستان شهید بهشتی شهرستان بابل بهعنوان بهیار در بخش آیسیوی داخلی مشغول فعالیت هستم، البته ورود من بیمارستان از ۶ ماه قبل از شیوع کرونا ویروس آغاز شد، سالها بود که مدرس قرآن بودم ولی بهدلیل علاقه ذاتی به شغل پرستاری آموزشهای مهارتی بهیاری را فراگرفتم تا اینکه توانستم در آزمون استخدامی موفق عمل کرده و به آرزویم برسم.
*حفظ یک جز قرآن در مدت سه ماه!
فلاح تصریح میکند؛ قبل از ورودم به بیمارستان، کلاسهای آموزشی قرآنی برگزار میکردم و دخترانم نیز در کلاس حضور داشتند متوجه علاقهشان به کار حفظ شدم از این رو امکانات برای حضور در کلاسهای آموزشی حفظ و روخوانی را برایشان فراهم کردم، فاطمه خانم استعداد و علاقه زیادی به حفظ قرآن داشت تا جایی که یک جز را در مدت سه ماه حفظ کرد.
*در کنار فرزندان خودم هم حافظ شدم
این مادر موفق و بهیار بیمارستان، ادامه میدهد؛ در حال حاضر فاطمه در پایه ششم ابتدایی تحصیل میکند درسهایش سنگین شده ولی کار حفظ را ادامه خواهد داد من هم در اوقاتی که بیمارستان نیستم به تمرین و تکرار با بچهها با پرداختن به تفسیر و معانی آیات میپردازم، در کنار بچهها خودم بیش از سه جز قرآن را از بر شدم.
وی با تاکید بر اینکه آرزویم این است که بچهها علاوه بر حافظ قرآن بودن، عامل قرآن باشند، بیان میکند؛ توجه به معانی قرآن و توسل به آن عامل موفقیت در زندگی ما مسلمانان است، ریحانه من هم ۱۰ جز را حفظ کرده و در کلاس چهارم تحصیل میکند، همسرم بهشغل رانندگی برای شرکت برق مشغول است، زمانی که من در بیمارستان هستم بچهها مستقل از خودشان مراقبت میکنند.
*هدیهام به بیماران؛ القای حال خوش معنوی با اذکار الهی
خانم فلاح اضافه میکند؛ از دوران کرونایی در بیمارستان اگر بگویم، گذاشتن دائمی ماسک و ایزوله بودن برای کادر درمان اذیتکننده هست ولی با این حال میگوییم همین که بیماران سلامتی خود را بهدست بیاورند برایمان کافی است، کادر درمان امروز اسوهای از ایثار و از خودگذشتگی شدند، من صبرم را از قرآن میگیرم، بیماران میگویند ما از تو روحیه میگیریم!
این بهیار اعلام میکند؛ به بیماران کرونایی که اکسیژن خونشان پایین است میگویم ذکر "یا لطیف" را زیر لب بگویید استقبال میکنند، همواره سعی میکنم به بیماران روحیه بدهیم، بیشترین ارتباط و تماس مستقیم با بیماران را کادر بهیاری دارند چرا که از هر چیزی مربوط به دارو و درمان است از ابتدا تا انتهای کار آگاه بوده، خدا را شاکرم که در این جایگاه قرار دارم و از او را به حق قرآنش قسم میدهم تا هر چه زودتر شر این بیماری را از مردم دور کند.
این بهیار علاوه بر اینکه مادری موفق است یکی از کادرهای درمانی فعال در بیمارستان است که فراتر از وظیفهاش به درمان معنوی بیماران کمک میکند.
بیمارانی که در بیمارستان بستری شدند و سوابقی دارند بهتر میدانند که این دوران و تحمل خوابیدن روی تخت چقدر سخت و طافرسا است، جدای از لزوم گذراندن این دوران استرس و اضطراب و دوری از نزدیکان فشارهای زیاد روحی با خود دارد.
چه چیزی بهتر از اینکه پرستاران و کادر درمان با حال خوش به دادن روحیه بیماران بپردازند و برایشان خاطرات خوش رقم بزنند.
همزمان با هفته قرآن و روز پرستار رئیس آموزش و پرورش شهرستان قائمشهر بههمراه مدیر دارالقرآنی که دخترها در آن مشغول آموزش هستند با حضور در منزل خانم فلاح از این مادر پرستار تجلیل کردند.
به گزارش فارس؛ پرستاران و کادر درمان ما با توکل بر خدا و توسل بر ائمه اطهار بهخصوص بانو زینب کبری (س) تاکنون موفق عمل کرده و ادامه خواهند داد.
انتهای پیام/۸۶۰۴۸/ج/ح