سردار پاکپور: موازی‌کاری‌ها برای حل مشکلات منطقه سیستان باید رفع شود

ایرنا شنبه 30 مرداد 1400 - 12:41
زاهدان- ایرنا- فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران گفت: موازی کاری مهمترین مشکل در حل مسائل سیستان است و این مساله با هماهنگی بین بخشی باید حل شود زیرا برخی از اقداماتی که انجام می‌شود ضروری مردم این منطقه نیست.
سردار پاکپور: موازی‌کاری‌ها برای حل مشکلات منطقه سیستان باید رفع شود

سردار سرتیپ پاسدار محمد پاکپور روز شنبه در جریان سفر به زاهدان در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اقداماتی که سپاه برای منطقه سیستان انجام داده و ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت امام حسین (ع) اظهارداشت: با توجه به وضعیتی که حاکم بود تقریبا در سفر ۲۴ روز پیش به شمال سیستان و بلوچستان بعضی اقدامات به صورت اورژانسی انجام شد.

وی افزود: امروز با توجه به گزارشاتی که از قرارگاه و سپاه کسب کردیم خیلی از آن اقداماتی که در منطقه سیستان تصمیم گرفته شده بود یا انجام و یا در حال اجراست.

فرمانده نیروی زمینی سپاه ادامه داد: در آنجا چند موضوع به عنوان مسائل اساسی و مشکل مهم منطقه دیده شد و به این هدف رسیدیم که باید به سرعت پیگیری و در یک فرصت کوتاه یک ماه به نتیجه برسد.

وی تصریح کرد: بعضی روستاهایی که در منطقه هیرمند و بخش قرقری بود مشکل مواد غذایی داشتند که با توجه به اینکه برادران ما در منطقه، قرارگاه قدس و سپاه سیستان وبلوچستان بسته هایی آماده کرده بودند این بسته ها به عنوان بسته‌های معیشتی در منطقه توزیع شد و این روند همچنان ادامه دارد.
سردار پاکپور بیان کرد: نکته دوم بحث آب و مشکلاتی بود که در بعضی روستاهای منطقه قرقری وجود داشت از تانکرهای آب سیار استفاده کردیم از اینرو تانکرهای ۲۰هزار لیتری، ۳۰هزار لیتری و ۱۸ هزار لیتری در منطقه راه‌اندازی شد و  از سایر مناطق که آب داشت به آنجا انتقال دادیم. 

وی خاطرنشان کرد: در بعضی از روستاهای منطقه سیستان ساختمان‌هایی بودند که تانکر برای ذخیره آب نداشتند که به آن روستاها نیز تانکر داده و در منازلشان نصب شد و با همین تانکرهای سیار این تانکرها را نیز پر کردند.
فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: بعضی از مردم منطقه سیستان مشکلات درمانی داشتند که قول دادیم یک بیمارستان سیار تخصصی در این منطقه مستقر کنیم تا بتواند اقدامات درمانی را در آنجا شروع کند.
وی ادامه داد: از اینرو یک بیمارستان تخصصی سیار در منطقه سیستان مستقر شد ولی به لحاظ اینکه پراکندگی روستاها در آنجا زیاد بود تیم‌های پزشکی متخصص تشکیل شد و خودشان به روستاها مراجعه کردند.

سردار پاکپور افزود: این بیمارستان سیار یک بیمارستان تخصصی بود که از همه تخصص‌ها در آن حضور داشتند و تیم‌هایی که به روستاها اعزام می‌شدند پایش را در این منطقه به طور کامل انجام می دادند و اگر نیاز بود خود آن تیم پزشکی کار درمانی را انجام می‌داد و اگر احیانا بیمار یا فردی بود که بیماری‌اش را آنجا نمی‌توانستند درمان کنند آن بیمار را به بیمارستان نبی اکرم زاهدان یا بیمارستان‌های دیگر با هزینه سپاه انتقال می دادند.

وی اظهارداشت: همچنین بعضی از خانه‌هایی در منطقه سیستان نیازمند بازسازی بودند و برخی از آن‌ها نیاز به ساخت مجدد داشتند که این کار شروع و هم‌اینک نیز در حال انجام است.

فرمانده نیروی زمینی سپاه بیان کرد: یک بیمارستان تخصصی سیار در منطقه صفر مرزی کشتگان سراوان برپا کردیم که این بیمارستان تقریباً  ۱۰روز در این  منطقه مستقر بود و طی این مدت ۱۴ هزار نفر خدمات درمانی دریافت کردند.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.