امام جمعه سمنان: مسئولان از پیشکسوتان و ایثارگران سرکشی کنند‌

خبرگزاری تسنیم سه شنبه 02 شهریور 1400 - 17:03
گروه استان‌ها- نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با تأکید بر انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان جامعه امروز گفت: مسئولان باید سرکشی از پیشکسوتان و ایثارگران را در برنامه کاری خود قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مرتضی مطیعی در دیدار با مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان سمنان که در دفتر امام جمعه سمنان برگزار شد، اظهار داشت: تدوین برنامه‌هایی اثرگذار برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و جهاد در جامعه باید مورد توجه مسئولان امر قرار گیرد.

وی ضمن اثرگذاری برگزاری برنامه‌هایی همچون راهیان نور و یا یادواره‌های گرامیداشت شهدا گفت: این برنامه در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بسیار مثمر ثمر بوده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان یکی از نیازهای ضروری جامعه امروز را تقویت روحیه انقلاب عنوان کرد و گفت: برای گسترش فرهنگ دفاع مقدس باید از ابزار و تکنولوژی‌های روز استفاده شود.

‌مطیعی تأکید کرد: انتشار کتاب، تهیه فیلم‌های کوتاه، نمایش تئاتر و تهیه و انتشار دیگر آثار هنری و تبلیغی می‌تواند در انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان امروز مثمرثمر باشد.

وی با تأکید بر ترویج آرمان شهدا در جامعه گفت: سرکشی از ایثارگران و پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت باید در اولویت کاری مسئولان قرار داشته باشد.

دانشنامه استانی دفاع مقدس تدوین می‌شود

سرهنگ محمدحسن سلامی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان سمنان  نیز در این دیدار با اشاره به حضور بیش از 40 هزار رزمنده و تقدیم سه هزار شهید در دوران دفاع مقدس اظهار داشت: استان سمنان در شاخص ایثارگری نسبت به جمعیت در رتبه نخست کشور قرار دارد.

وی احداث مرکز فرهنگی دفاع مقدس و موزه دفاع مقدس در استان سمنان را از بهترین راهکارها برای ترویج ارزش‌های دفاع مقدس و انتقال آن به نسل نوجوان و جوان امروز عنوان کرد و بر همکاری بیش از پیش دیگر مدیران دستگاه‌های اجرایی استان در بهره‌برداری از این مرکز تأکید کرد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان سمنان از راه‌اندازی کارگروه‌های دفاع مقدس در این استان خبر داد و گفت: 40 مناسبت دفاع مقدس و مقاومت سال 1400 که در دستور کار قرار گرفته است.

سرهنگ سلامی همچنین از تدوین دانشنامه استانی دفاع مقدس خبر داد و تدوین این دانشنامه را به عنوان ماندگارترین سند تاریخ جنگ تحمیلی استان سمنان عنوان کرد.

وی  خاطرنشان کرد: از سال 1385 تا کنون 60 عنوان کتاب صوتی و چاپ کتاب بریل(ویژه کودکان و نوجوانان نابینا) و ترجمه کتب به زبان انگلیسی و عربی تهیه و منتشر شده است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان سمنان خاطرنشان کرد: در سنین بزرگسال و کودک و نوجوان نیز در طول این مدت بیش از 260 عنوان کتاب در موضوعات مختلف شامل خاطرات، داستان، شعر، کتاب صوتی، تاریخ شفاهی و ... تهیه شده است.

انتهای پیام/363/ش

منبع خبر "خبرگزاری تسنیم" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.