دکتر پرویز قزلباش روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در زمان حاضر ۵۹۷ بیمار کرونایی در بیمارستانهای استان بستری هستند و در این خصوص ۸۰۰ تخت برای این بیماران در نظر گرفته شده که در صورت طغیان بیماری این میزان به یکهزارو ۲۰۰ تخت نیز خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه بیشترین تلاش بر کاهش شمار بستری کروناییها در بیمارستانهای استان است، اضافه کرد: اگر این مهم محقق شود اتفاق بسیار مهمی خواهد بود، چرا که تجارب استانهای دیگر نشان میدهد پیک موج پنجم بسیار بالاتر از پیک موج چهارم است.
این مسوول ادامه داد: به رغم تمام اقدامات انجام شده در استان این نگرانی وجود دارد که الگوی طغیان و رشد بیماری همان الگویی باشد که در بسیاری از استانها و بسیار بالاتر از موج چهارم به وقوع پیوسته است.
قزلباش با بیان اینکه که در چند هفته گذشته شهرستانهای ابهر و خرمدره در صدر صعودی شدن بیماری کرونا قرار دارند، اظهار داشت: رشد بیماری در خدابنده بسیار چشمگیر و روند بسیار صعودی دارد و سلطانیه، زنجان و ماهنشان نیز در ردیفهای بعدی قرار دارند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان یادآور شد: نگرانی تداوم روند افزایش بیماری در ابهر وجود دارد و در این میان وضعیت کرونایی خدابنده نیز بسیار بالاتر از قله پیک چهارم در این شهرستان قرار گرفته و در واقع به لحاظ بستری و بیمار سرپایی بسیار تحت فشار است که امیدوارم با اقدامات انجام شده روند نزولی بیماری در این شهرستان نزولی شود.
وی با اشاره آخرین رنگبندی کرونایی شهرستانهای استان، خاطر شان کرد: هم اکنون شهرهای زنجان، طارم، خدابنده، ابهر و خرمدره در وضعیت قرمز کرونایی، سلطانیه در وضعیت نارنجی و ایجرود و ماهنشان نیز در وضعیت زرد قرار دارند.
به گفته وی، در هفته چهارم روند مراجعه سرپاییها بیماران در استان نسبت به هفته سوم رشد داشته است، گفت: حدود ۲۰ هزار بیمار مشکوک کرونایی به مراکز ۱۶ ساعته استان مراجعه کرده اند که همچنان افزایشی است.