راضیه کریمی روزشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: در این باره گفت: سال ۱۴۰۰ با توجه به اینکه با تعطیلی مدارس و رنگهای پر خطر کرونایی شروع شد اما این کتابخانه با برنامهریزی دقیق به صورت مجازی اعضا را پوشش داده است.
وی با بیان اینکه کتابخانه تنها مکان سرگرمی برای اوقات و فراغت کودکان است، گفت: امسال نیز مانند سال گذشته، برنامههای مختلفی از جمله معرفی کتاب، جمعخوانی کتاب، نمایشگاه کتاب مناسبتی، آموزش نقاشی، شعرخوانی کودکان، مسابقه نقاشی، آموزش کاردستی و قصهگویی برای کودکان همه را در بستر فضای مجازی برگزار کردیم.
کتابدار کتابخانه عمومی ولیعصر ملکن بشاگرد ادامه داد: این کتابخانه قبل از ایام کرونا مرکز و پایگاه فرهنگی اجتماعی این روستا بود اما این روزها که با ویروس کرونا همه مشاغل را مختل و با مشکل مواجه کرده است.
به گفته وی، این کتابخانه هنوز همان شور و شوق قبلی خود را دارد اما به صورت مجازی و از طریق پیجهای اینستاگرامی و واتساپ به تماسهای تصویری گروهی برای معرفی کتاب، قصهگویی و برنامههای ترویجی کتابخوانی میپردازد.
کریمی افزود: در این بستر گروههای متفاوتی ویژه جوانان، دانشجویان و فرهنگیان برای مطالعه ایجاد شده که به صورت فردی یا گروهی کتابها را درگروه بارگذاری و در واتساپ به اشتراک میگذاریم تا اعضا در گروهها بتوانند کتابها را به موقع مطالعه کنند.
وی تعداد کتابهای موجود کتابخانه ولی عصر (عج) روستای ملکن بشاگرد را پنج هزار و ۶۹۴ جلد عنوان کرد و گفت: این کتابخانه در سال ۸۱ تاسیس شده و امروز با ۵۰۰ نفر عضو از خود روستا و روستاهای همجوار (بنریز و تچک) دارای بخشهای مجزا از قبیل بخش کودک، سالن مطالعه و سالن آمفی تئاتر است.
"روستای ملکن در شهرستان بشاگرد" که خوشبختانه این شهرستان به گفته مسوولان دانشگاه علوم پزشکی با ۸۰ درصد واکسیناسیون افراد بالای ۴۸سال، بیشترین استقبال را از میان تزریق واکسیناسیون کرونا داشتهاند، در جنوب شرق استان هرمزگان واقع شده است.