آغاز برداشت خیار از قطب تولید این محصول در خراسان شمالی

ایرنا شنبه 06 شهریور 1400 - 09:55
بجنورد- ایرنا- برداشت خیار از قطب تولید این محصول در خراسان شمالی (شهرستان شیروان) از اواخر هفته گذشته آغاز شده است که تا اوایل مهرماه ادامه دارد.
آغاز برداشت خیار از قطب تولید این محصول در خراسان شمالی

مدیر جهاد کشاورزی شیروان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برداشت این محصول زراعی امسال از ارقام «نادا» و «صفا» در سطح ۸۰۰ هکتار آغاز شده است که عملکرد تولید در هر هکتار ۲۰ تن است.

حسن ایزانلو با بیان اینکه این محصول سال گذشته از سطح ۶۰۰ هکتار اراضی شیروان برداشت شد خاطرنشان کرد: خیار تولیدی این شهرستان به دلیل کیفیت بالا برای خیارشور استفاده می شود که دارای نشان شناخته شده است به سایر استان ها از جمله خراسان رضوی، جنوبی و تهران ارسال می شود.

وی افزود: عمده تولید خیارشور این شهرستان در مناطق روستای گردشگری زوارم، حسین آباد، تنسوان، ورگ و رزمقان در بخش مرکزی است که مروجان کشاورزی علاوه بر بحث علمی و فنی در بحث مراقبت و مبارزه به باغداران توصیه های لازم را ارئه می دهند و در صورت درخواست آنان تسهیلات پرداخت می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شیروان گفت: شهرستان شیروان ۹ واحد تولید خیارشور دارای مجوز است که ۶ واحد آن دارای پروانه بهره برداری است.

پارسال دهیار روستای زوارم شیروان گفته بود که ۱۵۰ هزار دبه خیارشور به وزن هزار و ۲۰۰ تن این روستا به علت شیوع کرونا به فروش نرفت.

شهریار صالحی افزوده بود: خیارشورهای این روستا همه ساله در اواخر تابستان تولید می شود که بخشی از آن به کشور عراق صادر می شود.

شهرستان ۱۵۷ هزار نفری شیروان در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد واقع است که افزون بر ۱۰۵ هزار هکتار عرصه کشاورزی و باغی دارد.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.