به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، کاهش بارندگیها و گرم شدن هوا در ابتدای خرداد ماه امسال سبب شد تا مسئولان و متولیان امر صنعت برق نسبت به قطعی با برنامه در صورت عدم رعایت الگوی اصلاح مصرف هشدار دهند.
گرمای زودرس، تغییر الگوی مصرف و استفاده پیش از موعد کشاورزان از پمپهای کشاورزی کار را برای تامین برق پایدار در نواحی مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد بویژه مناطق 6گانه گرمسیری سخت تر کرده است.
بنا بهگفته این کارشناسان، تنها راهکار اساسی برای جلوگیری از خاموشیها و قطعیهای ناخواسته برق در این استان خاموشکردن وسایل پُرمصرف برقی در ساعات پیک مصرف بوده که از ساعات 13 تا 18 شروع و به پایان میرسد.
اما مردم نسبت به رعایت الگوی مصرف تا حدودی کوتاهی کردند و مسئولان و متولیان امر نیز در مدیریت این بحران ناتوان بودند و هر روز در گوشهای داد مردم از بی برقی و بی آبی بلند بود تا اینکه هوا رو به سردی رفته و باید کم کم شاهد کاهش مصرف باشیم ولی بررسیها نشان میدهد در استان کهگیلویه و بویراحمد با داشتن دو اقلیم سردسیری و گرمسیری شرایط به گونه دیگری است.
بیماری کرونا و شیوع روزانه و نگرانکننده آن کار را برای تامین برق در این استان دوچندان سختتر کرده در این بین مشترکان برق باید مصرف برق خود را مدیریت کنند.
مصرف برق 11درصد افزایش یافت
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد میگوید: میزان مصرف برق در چند روز گذشته با یک آمار نگران کننده رو به افزایش بوده و هم اکنون به 436 مگاوات رسیده که رشد 11 درصدی را نشان میدهد.
جمال معتمدی با تاکید بر اینکه طبق پیش بینیها باید شاهد کاهش مصرف برق بودیم، افزود: گچساران 167 و چرام با 25 مگاوات بیشترین و کمترین مصرف را دارند که انتظار میرود مشترکان در کاهش مصرف ما را همکاری و همراهی کنند.
وی از مردم خواست از روشن کردن وسایل پرمصرف در ساعت پیک مصرف خودداری کنند و گفت: ما نگران تامین برق مراکز بهداشتی و درمانی هستیم در شرایطی که آمار مرگ و میر کرونا در استان افزایش دارد و ما باید برق این مراکز را تامین کنیم تا کادر درمان و بیماران با مشکلی برخورد نکنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: ساعت پیک مصرف برق از ساعت 13 تا 18 و 20 تا 23 است.
انتهای پیام/541/س