به گزارش خبرنگار مهر، حسین تقوی صبح شنبه در جلسه شورای پشتیبانی نهضت سواد آموزی شهرستان رفسنجان اظهار داشت: در هفته سوادآموزی قرار داریم و باید به تمامی کسانی که در این عرصه پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی قدمهای اساسی را تا امروز برداشتند تبریک عرض کنیم.
وی افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، حرکتهای بسیار بزرگ و مفیدی در عرصههای مختلف جامعه برداشته شد که یکی از آنها تأسیس نهضت سوادآموزی به فرمان بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران بود.
وی ادامه داد: در آن زمان از نظر سوادآموزی در وضعیتی قرار داشتیم که چیزی حدود نصف جمعیت ما از حداقلهای سواد یعنی خواندن و نوشتن محروم بودند. واقعاً یک نهضتی ایجاد شد، واژه نهضت نشان دهنده عمومیت یک موضوع است و اینکه همه با هم برای رسیدن به هدف مورد نظر تلاش و همفکری و همیاری کنند.
مدیر آموزش و پرورش رفسنجان اظهار کرد: با فعالیتهای سازمان نهضت سوادآموزی و از طرف دیگر با فعالیتهای گستردهای که در زمینه مدرسه سازی و توجه ویژه به تعلیم و تربیت انجام شد، گرایش دانش آموزان و فرزندانی که در سن مدرسه بودند به سمت و سوی مدرسه بیشتر شد و فرهنگ سازی لازم انجام شد.
تقوی افزود: در خصوص با سواد کردن افراد بی سواد فعالیت خوبی صورت گرفت و تعداد افراد بازمانده از تحصیل کمتر شد.
مدیر آموزش و پرورش رفسنجان یادآور شد: در هر دورهای شکلی از بی سوادی را در تعدادی از اعضای جامعه داریم و کم کم نهضت سوادآموزی زیرمجموعه آموزش و پرورش قرار گرفت و تمام آموزشهای رسمی در چارچوب آموزش و پرورش قرار گرفتند. در حال حاضر این نهضت به عنوان یک معاونت در اداره کل و در شهرستانها به عنوان یک اداره در آموزرش و پرورش در حال فعالیت است.
تقوی تصریح کرد: در حال حاضر تعدادی افراد بی سواد در رده سنی ۱۰ تا ۴۹ سال داریم که شناسایی و آموزش آنها بر عهده ما است و مشکل اصلی شناسایی این افراد است.
وی اضافه کرد: در حیطه آموزش و پرورش از مدیران مدارس خواستیم که اگر اولیا دانش آموزان در این سن هستند و از نعمت سواد محرومند به ما معرفی کنند که این کار کفایت نمیکند. در نتیجه باید از طرق مختلف پیگیری برای شناسایی و جذب آنها صورت گیرد که مشکلات خاص خود را دارد.