"جمال معتمدی زاده" در حاشیه برق رسانی به روستای "دم دیلگون سپیدار بویراحمد" افزود: هشت روستای دیگر کهگیلویه و بویراحمد با ۱۲۴ خانوار در چهار شهرستان بویراحمد، چرام، باشت و کهگیلویه از نعمت برق پایدار برخوردار شدند.
وی اعتبار هزینه شده برای برق رسانی به این روستاها را بیش از ۹ میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان عنوان و اظهار کرد: طول شبکه های برق رسانی به هشت روستای عنوان شده ۲۷ کیلومتر و البته ۲۷ دستگاه ترانسفورماتور نیز در این ارتباط احداث شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: شروع عملیات اجرایی برای برق رسانی به این روستاها از مهرماه سال گذشته بوده و با وجود مشکلات متعددی که وجود داشت، روستانشینان اکنون از نعمت برق پایدار برخوردار هستند.
معتمدی زاده، پراکندگی، سخت گذری، معارضات محلی و دور بودن از شبکه های برق رسانی را از مهمترین مشکلات کنونی برای احداث شبکه های برق برای روستاهای جدید در استان کهگیلویه و بویراحمد برشمرد.
وی بیان کرد: روستاهای "بن ریز زی زی لوداب، ره جوجق تله زار روه مارگون، چرخ مورشله دیلگون سپیدار و دم دیلگون سپیدار" در شهرستان بویراحمد، "ده چاتی و ازجونک" در شهرستان چُرام، "مرزنگون" در شهرستان باشت و "لااسپید" در شهرستان کهگیلویه، روستاهایی هستند که اکنون از نعمت برق پایدار برخوردار شدند.
به گزارش ایسنا، تعداد مشترکین برق در استان کهگیلویه و بویراحمد ۲۷۲ هزار مشترک بوده که بیش از ۲۲۰ هزار از این تعداد مشترکین برق روستایی هستند.
این استان بیش از ۷۵۰ هزار نفر جمعیت دارد که حدود ۴۰ درصد این جمعیت در روستاها زندگی می کنند.
تعداد روستاهای برق دار استان کهگیلویه و بویراحمد یک هزار و ۸۰۰ روستا است.
تمامی روستاهای کُددار بالای ۱۰ خانوار از نعمت برق پایدار برخوردار هستند.
انتهای پیام