به گزارش روز سهشنبه روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس قم، رئیس ستاد بانوان خیر مدرسه ساز کشور در این آیین اظهار داشت: قطعا اگر آقایان قدم در کار خیر می گذارند، بانویی پشتیبان آنها است و آنها را این گونه پرورش داده، و درس اول را نیز در کار خیر، از مادر آموختند.
نیزاری در ادامه بیان داشت: هدف در بیان کارهای خیر، تبدیل امور خیر به یک فرهنگ در بین بانوان است تا به جای پرداختن به امور ظاهری، در کار خیر قدم بردارند و این کار اثر تربیتی روی تمام خانواده داشته باشد.
در ادامه مدیرکل نوسازی مدارس قم گفت: دبستان ۳ کلاسه علی ابن موسی الرضا (ع) با زیربنای ۲۷۰ مترمربع و هزینه تخمینی ۱۸ میلیارد ریال در روستای علی آباد انقلاب بخش جعفریه قم بههمت بانوان خیر، بسیج سازندگی سپاه استان و با مشارکت ادارهکل نوسازی مدارس قم در طی یکسال ساخته می شود.
رئیس ستاد بانوان خیر مدرسه ساز قم نیز در گفت و گو با خبرنگاران گفت: مجمع خیرین مدرسه ساز استان از سال ۷۸ و قبل از آن جهاد مدرسه سازی، کار هدایت کمکهای مردمی جهت احداث مدارس را بهعهده داشته است که در این سالها بانوان خیر و همسران خیرین مدرسه ساز کمکهای بسیاری را در امر مقدس نمودهاند.
معصومه شهلایی در ادامه افزود: برای متمرکز و مدون نمودن فعالیت بانوان خیر مدرسه ساز ستاد بانوان خیر مدرسه ساز از سال ۹۷ شروع بهفعالیت نموده و از ابتدای سال ۱۴۰۰ با استقرار این ستاد در اداره کل نوسازی مدارس فعالیت خود را بهطور جدی پیگیری نموده است که حاصل آن آغاز عملیات اجرایی دبستان سه کلاسه علی بن موسی الرضا بودهاست.
وی در پایان خاطر نشان کرد: تاکنون ۷۰ تَن از بانوان خیر بهطور مستقیم در امر مدرسه سازی مشارکت نمودهاند که بیشتر کمکهایشان در قالب اهدای زمین است.
همچنین مشارکت در احداث مدارس، نمازخانه ، کارگاه ، سالن ورزشی ، اهداء منزل مسکونی، اهدا طلا و وجه نقد نیز از جمله اقدامهای خیرین بانو می باشد.