علی شیرمحمدی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه شرکت الو میوه بازار در حوزه تولید، بستهبندی و تأمین محصولات کشاورزی فعالیت دارد، تصریح کرد: زمانی که کشاورز محصولش را برداشت میکند برای فروش به میدان ترهبار میرود و بهواسطه دلال و حق العملکارهایی که میخواهند محصول کشاورز را بخرند، علیرغم میل باطنیاش محصول را باقیمت پایینتری به فروش میرساند، درواقع کشاورز مجبور است به خواستههایی تن دهد که باب میلش نیست.
وی افزود: شرکت الو میوه باهدف اینکه محصول مستقیم از کشاورز به مصرفکننده نهایی برسد درحالیکه منافع کشاورز تأمین شود و درعینحال کمترین هزینه را برای مصرفکننده داشته باشد آغاز به کارکرده است.
مدیرعامل شرکت الو میوه بازار اظهار کرد: در گام اول با شناخت بازار بیزینس پلن آن را نوشتیم، در حال حاضر نیز بهصورت مستقیم با کشاورز در ارتباط هستیم و محصول را بهصورت نقد خریداری میکنیم، کشاورز ذینفع است درواقع علاوه بر اینکه محصولش بهصورت نقد خریداری میشود، خودش نیز سهامدار است.
وی یادآور شد: الو میوه در ۵ قسمت فعالیت میکند، درواقع میوه وقتی وارد شرکت میشود در گام اول طبقهبندی و سپس بستهبندی میشود، درواقع ما نقش واسطهای را حذف کردیم و بابت خدمات بستهبندی مبلغی دریافت نمیکنیم درنهایت به قیمت میوهفروشی و بهصورت پیک رایگان محصولات را در قزوین عرضه میکنیم و تلاش داریم رضایت مصرفکننده را جلب کنیم.
شیرمحمدی بیان کرد: در حوزه اشتغال نیز سعی کردیم از نیازمندان استفاده کنیم بنابراین افراد تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی را بهکارگیری کردیم، هماکنون ۱۲ نفر بهصورت مستقیم و ۲۱ نفر بهصورت غیرمستقیم مشغول به فعالیت هستند.
مدیرعامل شرکت الو میوه بازار اظهار کرد: بزرگترین مانع ما در حال حاضر عدمحمایت بخش دولتی و خصوصی است، درحالیکه تاکنون در قالب تسهیلات و سایر قالبها از ما حمایتی صورت نگرفته است؛ مرکز شتابدهی جهاد دانشگاهی به سراغ ما آمده است و میخواهند حمایت کنند.
وی یادآور شد: در ابتدای کار جلساتی برگزارشده که برای ما مفید بود، پیدا کردن استارت آپ ها و معرفی آنها به بازار، دولت و ارگانهای مربوطه از اهمیتی بالایی برخوردار است که امیدواریم توسط جهاد دانشگاهی انجام شود، همانطور که گام اول بهخوبی برداشتهشده است.
شیرمحمدی تأکید کرد: مهمترین مشکل ما نقدینگی و گردش مالی است و انتظار داریم مسئولین زیربط نگاه ویژهای به کسبوکارهای نو داشته باشند اگر میخواهند جامعه از این وضعیت بد اقتصادی گذر کند باید توجه بیشتری داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: به تمام کسانی که ایده خام دارند و میخواهند وارد بازار شوند توصیه میکنم قبل از هر کاری تحقیق و پژوهش کنند، ایجاد استارت آپ ریسک بالایی دارد و صرفاً زمانی وارد شوند که توجیه اقتصادی داشته باشد، در حال حاضر درحالیکه ۳ ماه از فعالیت جدی ما میگذرد ما به نقطه سربهسر رسیدیم و به نظر چشمانداز خوبی در انتظار است چراکه با شناخت کامل وارد بازار شدیم.
انتهای پیام