یحیی ابراهیمی در گفتوگو با برنامه گپ که با مشارکت سازمانهای مردم نهاد و خبرگزاریهای استان با محوریت بررسی ابعاد توسعه لرستان تولید میشود، اظهار کرد: بحث بیماری منحوس کرونا به شکل غافلگیرانهای کل مملکت و دنیا را درگیر کرد و ما تجربه خاصی در این زمینه نداشتیم.
وی ادامه داد: ورود کرونا به کشور مصادف بود با منتخب شدن نمایندگان مجلس در دوره یازدهم، در همین استان شهرستان سلسله را بهعنوان پایلوت بیماری کرونا معرفی کرده بودند که در آن زمان نه سی تی اسکن و آزمایشگاه برای تشخیص و نه پزشک متخصص و دارو برای درمان داشتیم.
ابراهیمی با اشاره به اینکه امکانات اولیه در شهرستان سلسله وجود نداشت و این بود که اولین جایی که شیوع پیدا کرد الشتر بود، عنوان کرد: بعد از قم، الشتر دومین جایی بود که درگیری شدید داشتیم و نسبت به جمعیت شاید بیشترین شیوع در کل دنیا مربوط به این شهر بود.
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اکثر کسانی که در استان و خرمآباد بستری بودند یا الشتری بودند یا سابقه مسافرت به شهرستان سلسله را داشتند.
وی افزود: بعد از شیوع ویروس یک سری اقدامات اولیه انجام شد، جلسهای با رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان داشتم که همراه با معاونین این ارگان از وزارت بهداشت اعتبارات خوبی گرفتیم.
ابراهیمی تصریح کرد: در حوزه مجلس که در بحث سیاستگذاری و ریلگذاری باید ورود می کرد، مجلس به محض اینکه کار را شروع کرد کمیته کرونا را تشکیل داد، بهعنوان رئیس ستاد کرونا مجلس معرفی شدم و با حدود ۳۰ نفر از افراد علمی که در این بحث تجربه داشتند، جلسات مکرری داشتیم که خروجی آن به رئیس کمیسیون و از طریق آن به رئیس مجلس و سپس ستاد کرونا منتقل میشد.
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بحث پیشگیری، درمان و ورود به ساخت واکسن داخلی خودمان را پایش و کنترل میکردیم، از همان روزهای ابتدایی مجلس ورود پیدا کرد و پایش میکرد که در این زمینه فعالیتهای خوبی انجام شد.
انتهای پیام