به گزارش برنا؛ پانزدهمین نشست «گفتگوی هفته» با هدف ایجاد ارتباط و تعامل دو سویه بین وزارت آموزش و پرورش و سایر دستگاهها در بستر شبکه آموزش دانشآموزی (شاد) برگزار شد.
حجت الاسلام علیرضا اعرافی، مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور در این نشست از ابتکارات و خلاقیتهای آموزش و پرورش در دوران کرونا تشکر و بر اهتمام حوزههای علمیه و روحانیت در سراسر کشور نسبت به تعلیم و تربیت و اعلام همراهی و همافزایی و آمادگی همکاری با تعلیم و تربیت کشور تاکید کرد.
او افزود: در حوزه علم و فرهنگ 3 ضلع اساسی نقش بنیادی در ساختن آینده انسان را دارد، اما آموزش و پرورش پایه اساسی نسبت به تمام ارکان دیگر است این جایگاه رفیع و نقش بنیادین برای همه ما قابل احترام است و ما را موظف به همکاری میکند.
مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور نظام تعلیم و تربیت کشور را بر تمامی نهادهای کشور تاثیرگذار دانست و بیان کرد: نهج البلاغه حماسه انسانی را تدوین کرده و زیباترین حماسه را در زمینه خودسازی و معنویت دارد.
به گفته او بیش از 20 تصویر از دنیا در نهج البلاغه وصف شده است. در خطبه 52 تمامی زیبایی دنیا فانی ذکر شده است. دنیا هر لحظه دارد همنشینان خود را به سمت مرگ میخواند. شیرینیهای دنیا اتمام میشود.
به گفته مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور انسان نباید در دنیا محصور باشد. قلمدروی حوزههای علمیه و نهادهای علمی نیازمند دانش افزایی مستمر دارند. منظور من کلاس درس تعریف شده نیست، بلکه یک مدیر در تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش مدیریت منابع انسانی در قلمرو تربیت قرار گرفته است.
در حال تکمیل...