این هنرمند و شاعر به خبرنگار ایسنا گفت: متاسفانه الان عدهای تلاشهای شبانهروزی من را که حاصل فعالیتام در حوزه هنر، ادبیات و زبان است، به سادگی صاحب شدند.
وی ادامه داد: از لحاظ قوانین مالکیت معنوی نیز صاحبان آثار دارای حقوق معنوی هستند که استفاده از جزء یا کلیت آنها نیازمند اجازه یا حداقل ارجاع است که به شهادت تاریخ هنر و ادبیات متاسفانه در نمایشگاه «در ستایش رود» و در خصوص پیوند شعر و هنر کلیه حقوق نمایشگاه انفرادی که با عنوان «در مرکز یک ذوزنقه» برگزار شد، تمامی آثاری که در این زمینه خلق کردم و تمامی آنچه در این سالها در خصوص پیوند هنر و زبان نوشته بودم نادیده گرفته شده است.
قیطانیفرد افزود: در خواب هم نمیدیدم که این گونه از دوستانم قفا بخورم. البته دنیا این گونه است که متاسفانه دیگر دوست و آشنا نمیشناسد. تا سرت گرم خودت باشد زندگیات را میبرند، هویتت را، اما دستکم از هنرمندان و اهل قلم چنین انتظاری کمتر میرود چون معمولا این قشر کارشان دفاع از حقوق دیگران است و این تنها رسالت آنها است نه آنکه از پایمال کردن حقوق دیگران مفتخر باشند.
او بیان کرد: تجسم اینکه دنیای هنر و ادبیات تا این حد هر کی به هر کی باشد اندکی سخت است. اگر بخواهیم از دریچه اخلاق به هنر و ادبیات نگاه کنیم معمولا هنرمندان و اهل قلم اگر ایدهای را خلق و منتشر میکنند تمام جوانب اخلاقی آن را در نظر میگیرند.
قیطانیفرد خاطرنشانکرد: اخلاق حکم میکند اگر کسی پیشتر در خصوص کاری که قرار است در حوزه هنر و ادبیات انجام بدهیم فعالیتی داشته، به آن حداقل اشارهای داشته باشیم نه آنکه کاملا از روی کار دیگران رد بشویم و برای خودمان افتخارآفرینی کنیم به گونهای که انگار اصلا دیگری وجود نداشته که قبلا در مورد آنچه انجام دادهایم، فکر کرده، تلاش کرده، آثاری خلق کرده و نمایشگاه برگزار کرده است.
وی عنوان کرد: جدای از نادیده گرفته شدن، عدهای مدعی هستند، آنها بودند که شعر و نقاشی را دوباره به هم پیوند دادهاند. آخر آقایان شاعری که پارسال ادبیات نمایشگاهی را برایشان شرح میدادم مگر مطلع نبودند که امروز دستشان آلوده نشود؟ به هر حال شما که چیزی نگفتید اما امروز من میگویم که پیشتر در مرکز یک ذوزنقه شعر و نقاشی به هم پیوند خورده بودند.
انتهای پیام