دکتر سید مجتبی احمدی روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: طرح ناظران سلامت طی تفاهمنامه با وزارت بهداشت و با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی از اول آذر ماه امسال برای مقابله با ویروس کرونا در سراسر کشور از جمله خراسان رضوی اجرا شده است.
وی افزود: این طرح در خراسان رضوی با حضور سه هزار و ۱۹۶ نفرروز عضو فعال جوان و داوطلب جمعیت هلال احمر استان در قالب هزار و ۳۶۱ تیم اجرا میشود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی ادامه داد: در اجرای این طرح که پس از اجرای موفق طرح آمران سلامت در حال اجراست، جوانان، داوطلبان و امدادگران هلال احمر در زمینه بازدید از اصناف و اماکن برای نظارت بر حسن اجرای پروتکل های بهداشتی و صیانت از سلامت هموطنان با بازرسان سلامت محیط و کار دانشگاه های علوم پزشکی همکاری میکنند.
وی گفت: ارزیابی اماکن و اصناف، آموزش و فرهنگسازی با ارائه توصیه های بهداشتی و ترویج فرهنگ پیشگیری از بیماری و حمایتهای بهداشتی درمانی از افراد دارای بیماریهای زمینه ای و آسیب پذیر و توزیع ماسک و مواد شوینده از عمده اهداف و برنامههای این طرح است.
جمعیت هلال احمر استان ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی ۳۱ پایگاه امداد و نجات، ۲۲ شعبه و ۲ نمایندگی، ۶۰۰ کارمند، ۴۴ دستگاه آمبولانس، یک فروند بالگرد، ۲ هزار و ۳۴۰ امدادگر، ۴۰ هزار داوطلب و ۱۰۳ هزار عضو جوان را برای انجام ماموریتهای محوله و ارائه خدمات در اختیار دارد.
ارائه خدمات امداد و نجات، اسکان و تغذیه اضطراری در زمان وقوع حوادث و سوانح، ارائه آموزشهای امداد کمکهای اولیه به اقشار مختلف جامعه، برنامهریزی و اقدام برای آمادگی مقابله با حوادث و سوانح، ارسال محمولههای کمکهای بشردوستانه به کشورهای آسیب دیده و متأثر از حوادث طبیعی، غیرطبیعی و اعزام عوامل امدادی در داخل و خارج از کشور از جمله وظایف سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر است.