مرتضی حضرت زاده روز شنبه در گفت وگو باخبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح برای نخستین بار در قالب سامانه جامع مدیریت دانش در شهرداری همدان آغاز شده و تجربه موفق خبرگان بازنشسته و یا شاغل شهرداری همدان جمع آوری، پالایش و طبقهبندی میشود.
وی با اشاره به اینکه این سامانه در راستای ارتقا عملکرد سازمانها از اهمیت بالایی برخودار است، خاطرنشان کرد: اگر چه اهمیت مدیریت دانش در سازمانها بر کسی پوشیده نیست اما در اکثر سازمانها با بازنشسته شدن و یا جابجایی مدیران و کارکنان، جریان انتقال دانش به نیروهای جدید و جایگزین قطع میشود که همین موضوع خلاء بزرگ در سیستم اداری به شمار میرود.
حضرت زاده بیان کرد: در فاز نخست این طرح از ظرفیت استادان برجسته دانشگاه بوعلی سینا کمک گرفتیم و هم اکنون تجربه تعدادی از خبرگان بازنشسته و یا شاغل شهرداری به روش مصاحبه در حال جمعبندی و مستندسازی است.
معاون شهردار همدان افزود: امروزه در علم مدیریت از دانش و ظرفیتهای ذهنی کارکنان به عنوان یکی از مهمترین سرمایه های سازمانی یاد میشود که این ظرفیت های بی بدیل ناشی از سالها کار و تلاش مستمر و در نتیجه کسب مهارت و تجربه در موضوعات تخصصی است.
وی با تاکید بر ضرورت اجرای این طرح گفت: شهرداری همدان در نظر دارد با اجرای فازهای بعدی این سامانه، فرایند بهره مندی و اشتراک گذاری دانش، مهارت و تجربه بین کارکنان را در مجموعه مدیریت شهری تکمیل کند.
هم چنین جلسه توجیهی رابطان مدیریت دانش شهرداری همدان در راستای اجرای این طرح برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی که به منظور آشنایی نمایندگان واحدهای مختلف شهرداری همدان با مباحث نظری و اجرایی مدیریت دانش برگزار شد؛ ۲۰ نفر از کارکنان شهرداری همدان شرکت داشتند.