پوشش حفاظتی سازمان جنگل های کشور ۹۰ درصد ارتقا یافت

خبرگزاری ایسنا چهارشنبه 24 شهریور 1400 - 13:35
فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور از تشدید اقدامات حفاظتی در جنگل‌ها و مراتع کشور خبر داد و گفت: پوشش حفاظتی سازمان جنگل‌ها اکنون به ۹۰ درصد ارتقا یافته است.
پوشش حفاظتی سازمان جنگل های کشور ۹۰ درصد ارتقا یافت

سرهنگ رضا اکبری در جمع خبرنگاران در سمنان با اعلام این خبر گفت: پوشش حفاظتی سازمان جنگل‌ها اکنون به ۹۰ درصد ارتقا یافته و برای تقویت ضریب حفاظتی استفاده از بی‌سیم، راه‌اندازی مرکز کنترل و پایش اطفای حریق، نصب چی پی اس خودروها، نصب دوربین در مناطق بحرانی و منتهی به جنگل و ... دیروز همزمان با سازمان جنگلها در بعضی ازاستانها افتتاح شد .

وی افزود: مردم و جوامع محلی، یگان حفاظت و حاکمیت به مفهوم عام را سه ضلع به هم پیوسته دانست که می‌توانند در کنار هم و با همکاری هم به حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست کمک کنند.

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها همچنین یادآور شد: وظیفه سازمان جنگل‌ها سازماندهی، برنامه‌ریزی و راهبری مجموعه کلان منابع طبیعی است و هیچ توسعه‌ای در کشور چه عمومی و چه عمرانی نباید بدون پیوست منابع طبیعی انجام شود.

اکبری دکترین حاکم بر یگان حفاظت را فرهنگسازی در بین اقشار مردم بویژه کودکان و دانش آموزان در کتاب های درسی برشمرد و گفت: اگر بتوانیم با روش‌ها و الگوهای آموزشی و فرهنگی حفاظت از منابع طبیعی را به یک اصل و فرهنگ  در جامعه و افکار عمومی تبدیل کنیم دیگر نیازمند تشکیل پرونده تخلف، جریمه یا زندان برخی افراد متخلف در منابع طبیعی نخواهیم بود.

وی مشارکت مردم و فرهنگ‌سازی در این خصوص را نخستین رویکرد این سازمان در امر حفاظت از منابع طبیعی خواند و افزود: نوآوری، خلاقیت و اصلاح فرآیندها از شاخصه‌های لازم و ضروری است که یگان حفاظت می‌تواند در کنار تأمین و تجهیز امکانات با جرایم و تخلفات در عرصه های منابع طبیعی مقابله کند.

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور بیان داشت: نظم و ساماندهی نیروهای حفاظتی در مأموریت‌ها، نظارت و بازدیدهای سرزده و مستمر به پاسگاه‌ها و کنترل محمولات جنگلی و مرکز پایش حریق می‌تواند در امر حفاظت بهینه بسیار مثمرثمر واقع شود.

سرهنگ اکبری حفظ آب، خاک و پوشش گیاهی را از مأموریت اصلی این سازمان دانست و افزود: هر کشوری برای دارا بودن استقلال نیازمند اقتصاد درون زا و امنیت غذایی و زیستی مناسب است که پایه و اساس این استقلال به منابع طبیعی وابسته است.

وی افزود: منابع طبیعی سرمایه ملی، راهبردی و میراث گرانبهاست و حفاظت از این منابع مستلزم نگاه ملی و فراملی است. باید در کنار حفاظت به امر مدیریت در حفاظت توجه بیشتری کنیم و توجه به ظرفیت‌های مردم و جوامع محلی و سایر دستگاه‌ها و همیاران طبیعت در ادامه این مسیر بسیار مهم است.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.