اکبر محمدی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا افزود: سطح زیر کشت سیب درختی در استان کهگیلویه و بویراحمد ۶ هزار و ۵۳۰ است.
وی با بیان اینکه سالانه ۱۲۴ هزار و ۷۷۱ تن سیب درختی در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد تولید و برداشت میشود، اظهارکرد: از هر هکتار باغ سیب در این استان ۲۱۳ هزار و ۸۹ کیلوگرم سیب برداشت می شود.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ارقام سیب موجود در استان کهگیلویه و بویراحمد شامل رد، گلدن، گلاب و سیب ترش میشود.
محمدی تصریح کرد: شهرستانهای بویراحمد و دنا بیشترین سیب درختی تولید شده استان کهگیلویه و بویراحمد را دارند.
وی ادامه داد: بازار مصرف سیب تولید شده است آن بخشی از آن در داخل استان و بخشی نیز به استان های همجوار ارسال می شود البته مقداری نیز به صورت غیرمستقیم و با واسطه به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر میشود.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: زمان برداشت سیب ترش در استان کهگیلویه و بویراحمد از تیرماه، سیب گلاب از مرداد ماه و و سیب رد و گلدن از اواسط مهرماه است.
محمدی تاکید کرد: توسعه چشمه های متراکم و داربستی با استفاده از پایه های رویشی، افزایش تعداد درخت در هکتار و افزایش عملکرد در واحد از برنامههای آینده برای افزایش این محصول در سطح استان است.
وی بیان کرد: کمبود سردخانه ها و صنایع تبدیلی کافی با توجه به میزان تولید سالیانه، نبود قیمت تضمینی و سوء استفاده دلالان و واسطه های خرید محصول سیب از مهمترین مشکلات این محصول در استان کهگیلویه و بویراحمد است.
انتهای پیام