به گزارش ایرنا، حمید سیفی شامگاه چهارشنبه در نخستین کارگاه آموزشی اینترنت اشیا با بیان اینکه سازمانهای مردم نهاد امور جوانان از ظرفیت بالقوه برخوردار هستند افزود: در حال حاضر جوانان متخصص، کارآمد و با انگیزه در سمنهای جوان همدان فعالیت دارند که باید از توان و تجربه آنها در حوزههای مختلف به خوبی بهره گرفت.
وی با تاکید بر نقش سازمانهای مردم نهاد امور جوانان در رونق اقتصادی استان همدان اضافه کرد: توسعه اقتصادی نیازمند همکاری همهجانبه بخشهای مختلف جامعه است و براین اساس سمنها باید ارتباطات خود را با دانشگاه و صنعت افزایش دهند.
سیفی فعالیت سمنها در حوزه اینترنت اشیا را بسیار کاربردی و مفید دانست و گفت: اینترنت اشیا باتوجه به زیرساختهای لازم میتواند در بهره وری و مصرف بهینه انرژی و افزایش راندمان فعالیتها در حوزههای مختلف تولیدی نظیر گلخانهها بسیار مفید واقع شود.
مدیرکل ورزش و جوانان همدان خاطرنشان کرد: جوانان استان همدان دارای ظرفیتهای بسیاری در علوم مختلف هستند که میتوان از آنها برای بهبود وضعیت زندگی جامعه جوانان استان استفاده کرد و امیدواریم با ایده پردازی و اندیشیدن بتوانند آیندهای نو برای ایران اسلامی رقم بزنند.
گفتنی است این کارگاه در هشت جلسه با حضور ۱۵ کارآموز و با مدرسی هانیه رکابدار به همت مؤسسه مردمنهاد فرهیختگان برنای غرب برگزار و در پایان علاوه بر صدور گواهی معتبر فنی و حرفهای به شرکت کنندگان، ۲۰ اختراع نیز ثبت خواهد شد.
اینترنت اشیا یا IoT، سیستمی به هم پیوسته از تجهیزات رایانهای، ماشینهای مکانیکی و دیجیتال، اشیا، حیوانات یا افرادی است که با شناسههای منحصربه فرد (UID) هویت یافتهاند و از قابلیت انتقال دادهها روی یک شبکه بدون نیاز به تعامل انسان-با-انسان یا انسان-با-رایانه برخوردار هستند.
در واقع اینترنت اشیا فرایند تصمیمسازی و تصمیمگیری را در سازمان بهبود میبخشد و ارزش کسبوکار را بهشکلی چشمگیر افزایش میدهد.