سردار محمد زهرایی، امروز شنبه سوم شهریورماه در حاشیه رزمایش کمک مومنانه استان مرکزی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در هفته دفاع مقدس به تناسب زمانی که داشتیم تقسیم کاری بین سپاههای استانی در خصوص کمک مومنانه انجام شده است.
وی با اشاره به تلاش اقشار ۲۲ گانه بسیج و بویژه گروههای جهادی در این حوزه، گفت: خیرین و مردم علیرغم سختی های معیشتی کمکهای خود را قطع نکردند. این کمک ها نه تنها کاهش پیدا نکرده بلکه افزایش هم پیدا کرده است.
زهرایی اظهار کرد: تا پایان سال ۴ مرحله دیگر به عنوان نهضت کمک مؤمنانه داریم و در مناسبتهای مختلف از جمله سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی، هفته وحدت، هفته بسیج و دهه فجر نیز بخشی از کمک مؤمنانه عرضه خواهد شد. هدف ما در نهضت کمک مؤمنانه قشری هستند که شاید مددجوی کمیته امداد یا بهزیستی نبوده ولی محروم هستند و نیاز به کمک دارند ولی تاکنون تحت عنوان نیازمند شناسایی نشده اند.
وی گفت: پایگاههای مقاومت در سراسر کشور یک میلیون و ۶۵۰ هزار نفر از این دست افراد را شناسایی کردند و کمک ها با اولویت این قشر اهدا می شود و در گام بعدی به سایر نیازمندان کمک میرسانیم. خدمات نیز تخصصی و نقطه زنی شده یعنی برای کسی که بسته معیشتی نیاز دارد بسته معیشتی و کسی که دارو یا شغل نیاز دارد دارو و فرصتی شغلی ایجاد شود.
زهرایی با بیان اینکه تلاش می کنیم خدمت تخصصی به نیازمندان ارائه کرده و کمک مومنانه را بازتعریف میکنیم، افزود: گروههای جهادی و جهادگران استان مرکزی در برخی از فعالیتهای محرومیتزدایی پیشرو هستند و در ساخت منازل آسیبدیده از سیل، گروههای جهادی استان مرکزی به کمک بسیج سازندگی آمدند و الگوی قابل تکثیر در سراسر کشور شدند چراکه با دست خالی اما با همت بلند کارهای بزرگی کردند که نمونه آن ساخت و مرمت منازل آسیبدیده از سیل و حضور در مناطق حادثهخیز بوده است.
به گزارش ایسنا، به نقل از سپاه روح الله، انسجام گروههای جهادی در استان مرکزی را نیز یکی از دیگر از کارهای خوبی دانست که نهادینه شده است و گفت: در گام دوم انقلاب گروههای جهادی موتور محرک و پیشران و بسیج کننده مردم برای فتح خرمشهرهای پیش رو هستند که به فضل الهی استان مرکزی پیشتاز این مهم خواهد بود.
انتهای پیام