در جلسه امروز ۸ دی ۹۹ ستاد تنظیم بازار قیمت نان و شویندهها ثابت ماند و قیمت مصوب تخم مرغ افزایش یافت.
به گزارش پارسینه، در جلسه ستاد تنظیم بازار که صبح امروز در وزارت صنعت، معدن و تجارت با حضور وزیر و اعضای ستاد برگزار شد، در شرایط فعلی قیمت نان و شویندهها ثابت ماند و قیمت مصوب تخم مرغ افزایش یافت.
عباس قبادی دبیر ستاد تنظیم بازار در این جلسه با اعلام اینکه هیچ تغییری در قیمت نان و شویندهها ایجاد نشده است، اظهارداشت: براساس تصمیم این ستاد، قیمت تخم مرغ در درب مرغداری از کیلویی ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان به کیلوی ۱۴ هزار تومان افزایش یافت.
وی در عین حال با اشاره به رصد و پایش ۱۰۰ قلم کالای اساسی، ضروری و مورد نیاز مردم بیان داشت: در دو - سه هفته اخیر تقریبا در مورد این کالا شرایط متعادلی در بازار حکمفرما بوده و نوسانات بازار به حداقل رسیده است.
معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه مرجع رسمی تصمیمات بازار کشور علاوه بر هیات وزیران، ستاد تنظیم بازار و در موارد خاص سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان است، افزود: سازمان حمایته به عنوان مرجع رسمی قیمت گذاری در کشور است و لذا در جلسه امروز ستاد تنظیم بازار تاکید شد که ابزارهای حکومت برای تنظیم بازار باید در خدمت تنظیم بازار قرار بگیرند.
دبیر ستاد تنظیم بازار بیان داشت: افزایش قیمت در کالاها یی که از خدمات حاکمیت برخوردارند و مشمول ارز ۴۲۰۰ میشوند و یارانه از دولت دریافت میکنند، بدون اجازه سازمان حمایت و ستاد تنظیم بازار ممنوع است و در صورت افزایش قیمت این کالاها بدون مجوز با آنها برخورد تعزیراتی صورت میگیرد.
وی در مورد افزایش قیمت مواد شوینده اظهار داشت: تولید کنندگان مواد شوینده در مرداد ماه امسال برای افزایش ۷۰ درصدی قیمت تولیدات خود درخواست داده بودند که سازمان حمایت در آن مقطع با افزایش ۴۰ درصدی قیمت تولیدات این بخش موافقت کرد لذا در مقطع فعلی هیچ گونه افزایش قیمتی در مورد مواد شوینده وجود ندارد و دلیلی نیز برای افزایش قیمت وجود ندارد و براین اساس تولید کنندگان مواد شوینده مجوزی برای افزایش قیمت ندارند.
قبادی اظهار داشت: مقرر شده تا فردا جلسهای با حضور اعضای انجمن مواد شوینده تشکیل شود و موضوع در آنجا مورد بحث و بررسی قرار گیرد بنابراین فعلا هیچ گونه مجوز افزایش قیمتی در سازمان حمایت و ستاد تنظیم بازار به تولید کنندگان موادشوینده داده نشده است.
وی در مورد افزایش قیمت نان اظهار داشت: بحث افزایش قیمت نان فعلا مطرح نیست و اگر بحثی در این باره در رسانهها مطرح میشود مسائل کارشناسی است و این به منزله افزایش قیمت نان نیست، قیمت نان همچنان در اختیار استانداریهای کشور است و هرگونه اظهار نظری در مورد افزایش قیمت نان اظهار نظر فردی و فاقد وجاهت قانونی است.
قبادی اظهار داشت: در جلسه امروز مسائل مربوط به تنظیم بازار شب عید و تامین مواد پروتئینی، مواد بهداشتی، شیرینی و شکلات مطرح شد.
اتخاذ تدابیر لازم برای تنظیم بازار شب عید
در ادامه جلسه ستاد تنظیم بازار
علیرضا رزم حسینی وزیر صمت در نشست ستاد تنظیم بازار با تاکید بر این مطلب، اظهارداشت: هماهنگی با دستگاههای مرتبط از جمله وزارت جهاد کشاورزی، گمرک و بانک مرکزی و همچنین ابلاغیههای جدید ستاد اقتصادی دولت تاثیر خوبی در تامین کالاها و اقلام مورد نیاز مردم و همچنین مواد اولیه کارخانجات برای افزایش تولید آنها داشته است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: شرایط تامین و تولید کالاها و اقلام مورد نیاز مردم مناسب است و پیش بینیهای لازم برای ذخیره سازی میوه شب عید و همچنین تشدید نظارتها در ایام پایانی سال انجام شده است.
وی با اعلام اینکه سیاست این وزارتخانه عرضه و فراوانی کالا برای حفظ تعادل قیمتی در بازار است، تصریح کرد: برای کالاهای تولید داخل این موضوع اتفاق افتاده است که آثارش را نیز در بازار میبینیم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با یادآوری اینکه در جنگ اقتصادی ظالمانهای قرار گرفتهایم، گفت: گرانی با گرانفروشی متفاوت است و گران فروشی در خصوص کالاهایی است که در این شرایط جنگ ظالمانه بیانصافانه افزایش قیمت پیدا میکنند و دستگاههای نظارتی و مرتبط در این حوزه ورود میکنند.
تشدید بازرسیهای بازار در ایام پایانی سال
رزم حسینی با بیان اینکه بازرسیها با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال تشدید خواهد یافت، اظهارداشت: مردم نباید نگران افزایش قیمتها در ماههای منتهی به سال و شب عید باشند که در همین راستا تمهیدات لازم اندیشیده شده است.
وی همچنین تقسیم وظایف میان وزارت جهاد و وزارت صمت را در راستای تامین به موقع اقلام مورد نیاز و معیشتی مردم بسیار کارساز دانست و ادامه داد: فضا در واقع به سمت واگذاری اختیارات به دستگاههای اصلی متولی میرود که تقسیم وظایف در همین راستا بوده است.
وزیر صمت از دستگاههای نظارتی خواست که کنترل انبارها و بنکداران را به صورت هوشمند در دستور کار خود قرار دهند و عملکردهای خود را در این حوزه برای اطلاع مردم و ایجاد تاثیر مثبت در بازار رسانهای کنند.
رزم حسینی همچنین مدیریت مدبرانه در حوزه بازار را مورد تاکید قرار داد و گفت: این مدیریت با مداخله متفاوت است، مداخله باید در نقطه صفر ورود کالا انجام شود.
وی تصریح کرد: ابزارهای حکومت برای تقویت تنظیم بازار باید به خدمت بیایند و ستاد تنظیم بازار را در این مسیر همراهی کنند. وزیر صمت، حذف بخشنامههای زائد و خلق الساعه را از دیگر عوامل مهم در تنظیم بازار و ایجاد تعادل در این چند ماهه دانست.
منبع خبر "
پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.