افزایش ۱۱۲ درصدی قیمت گوشت مرغ ماشینی+جدول

صدا و سیما دوشنبه 08 دی 1399 - 13:41
مرکز آمار ایران با انتشار متوسط قیمت کالا‌های خوراکی منتخب در مناطق شهری در آذر امسال، از افزایش ۱۱۲ درصدی قیمت گوشت مرغ ماشینی نسبت به مدت مشابه سال قبل، خبر داد.
افزایش ۱۱۲ درصدی قیمت گوشت مرغ ماشینی+جدولبه گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما؛ بررسی گزارش‌های مرکز آمار ایران در بخش گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها نشان می‌دهد مرغ ماشینی در آبان امسال هر کیلو ۲۴۲،۵۳۰ ریال بود که در آذر به قیمت ۲۷۳،۲۸۸ ریال رسید که افزایش ۱۲/۷ درصدی داشته است.
 
همچنین قیمت هر کیلو مرغ در آذر امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل (۱۲۸،۹۳۵ ریال در هر کیلو)، ۱۱۲ درصد افزایش نشان می‌دهد.
 
ماهی قزل آلا نیز در آبان امسال ۴۵۰،۸۳۸ ریال بود که این رقم در آذر به ۴۸۴،۷۷۷ ریال رسید که افزایش ۷ و نیم درصدی را نشان می‌دهد. 
 
قیمت ماهی قزل آلا در آذر امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل (۳۱۸،۲۴۲ ریال در هر کیلو)، ۵۲ و ۳ دهم درصد افزایش داشته است.
 
کنسرو ماهی تن نیز در آبان امسال با قیمت ۲۲۱،۴۲۶ ریال به فروش می‌رسید که در آذر به ۲۳۴،۳۹۲ رسید که افزایش ۵ و ۹ دهم درصدی را نشان می‌دهد.
 
همچنین در آذر امسال قیمت "گوشت گوسفند" ۰.۹ درصد کاهش قیمت نسبت به ماه قبل داشته است به گونه‌ای که در آبان امسال هر کیلو ۱،۲۰۹،۶۲۸ ریال بود که در آذر به ۱،۱۹۸،۵۵۱ ریال رسید که کاهش ۹ دهم درصدی داشت.
 
گوشت گاو یا گوساله نیز در آذر امسال ۱،۰۸۲،۴۷۷ ریال در هر کیلوگرم قیمت داشت که نسبت به مدت مشابه سال قبل با قیمت ۸۱۴،۵۲۸ ریال، افزایش ۳۲/۹ درصدی داشته است. قیمت این کالا در آذر امسال نسبت به ماه قبل از آن (۱،۰۷۴،۹۰۷ ریال در هر کیلوگرم)، ۰/۷ درصد افزایش نشان می‌دهد.
 
افزایش ۱۱۲ درصدی قیمت گوشت مرغ ماشینی+جدول
 
نان و غلات: 
 
در گروه نان و غلات، اقلام "برنج ایرانی درجه یک" و "رشته آش" با ۴،۶ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.
 
بر اساس این گزارش هر کیلو برنج ایرانی در آبان امسال ۳۱۸،۰۲۸ ریال بود که این رقم در آذر به ۳۳۲،۶۸۶ ریال رسید که افزایش ۴ و ۶ دهم درصدی را نشان می‌دهد.
 
همچنین هر کیلو برنج ایرانی درجه یک در آذر امسال نسبت به آذر سال قبل (هر کیلو ۲۳۲،۷۲۵ ریال) افزایش ۴۳ درصدی را نشان می‌دهد.
 
افزایش ۱۱۲ درصدی قیمت گوشت مرغ ماشینی+جدول
 
 
برنج خارجی درجه یک نیز در آذر امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش ۱۴۲/۳ درصدی را نشان می‌دهد به گونه‌ای که هر کیلو گرم این قلم کالا در آذر سال گذشته ۹۶،۹۲۰ ریال قیمت داشت که این رقم در آذر امسال به ۲۳۴،۷۹۷ ریال رسید. همچنین قیمت این کالا در آذر امسال نسبت به ماه قبل، ۲/۸ درصد افزایش نشان می‌دهد.
 
مرکز آمار ایران، اعلام کرد: در گروه میوه و خشکبار بیشترین افزایش قیمت مربوط به "هندوانه" با ۶۱،۰ درصد و "هلو" با ۴۸.۰ درصد و "انار" با ۲۳.۵ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
 
بر اساس اعلام این مرکز، قیمت هندوانه در آبان امسال هر کیلو ۲۴،۶۸۱ ریال بود که در آذر به ۳۹،۷۲۶ ریال رسید.
همچنین قیمت هر کیلو هندوانه در آذر امسال نسبت به ماه مشابه سال قبل ۵۸ و ۴ دهم افزایش نشان می‌دهد به گونه‌ای که در آذر ۹۸ قیمت هر کیلو هندوانه ۲۵،۰۷۴ ریال بود که این رقم در آذر امسال به ۳۹،۷۲۶ رسید.
 
افزایش ۱۱۲ درصدی قیمت گوشت مرغ ماشینی+جدول
 
 
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
 
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "روغن نباتی جامد" با ۱۷،۳ درصد بود به گونه‌ای که این کالا در آبان امسال ۱۵۴،۷۹۳ ریال در هر کیلو بود و در آذر به قیمت ۱۸۱،۵۹۷ ریال رسید.
همچنین قیمت هر کیلو روغن نباتی جامد در آذر امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل (۹۲،۴۵۲ ریال در هر کیلو)، افزایش ۹۶/۴ درصدی را تجربه کرده است.
 
شیر پاستوریزه نیز در آبان امسال در هر لیتر ۸۴،۳۹۱ ریال قیمت داشت که این رقم در آذر به ۹۶،۵۵۳ ریال در هر لیتر رسید که حکایت از افزایش ۱۴ و ۴ دهم درصدی دارد. همچنین هر لیتر شیر پاستوریزه در آذر امسال نسبت به آذر سال گذشته (۶۰،۴۶۹ ریال در هر لیتر)، افزایش ۵۹ و ۷ دهم درصدی را نشان می‌دهد. 
 
قیمت روغن مایع نیز در آذر امسال نسبت به ماه قبل، با ۱۳.۷ درصد افزایش روبرو بوده است به گونه‌ای که در آبان هر ۹۰۰ گرم روغن مایع با قیمت ۱۱۳،۵۶۸ ریال به فروش می‌رسید که این رقم در آذر به ۱۲۹،۱۲۶ ریال رسید.
همچنین قیمت روغن مایع در آذر امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل (۸۷،۰۵۴ ریال برای ۹۰۰ گرم)، افزایش ۴۸ و ۳ دهم درصدی را نشان می‌دهد.
 
افزایش ۱۱۲ درصدی قیمت گوشت مرغ ماشینی+جدول
 
 
سبزیجات:
 
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "هویج فرنگی" با ۴۰،۳ درصد است به گونه‌ای که یک کیلو گرم هویج فرنگی در آبان امسال ۵۶،۲۹۱ ریال قیمت داشت که این رقم در آذر به ۷۸،۹۷۶ ریال رسید.
 
همچنین قیمت هویج فرنگی در آذر امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل (۷۸،۹۷۶ ریال در هر کیلو)، ۱۳۳ و نیم درصد افزایش نشان می‌دهد.
 
خیار نیز با ۱۹.۵ درصد افزایش قیمت در آذر امسال مواجه بود به گونه‌ای که این کالا در آذر ۹۰،۱۲۸ ریال در هر کیلو فروخته می‌شد در حالی که در آبان امسال هر کیلو گرم خیار ۷۵،۴۴۳ ریال، قیمت داشت. همچنین این قلم کالا در آذر امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل (۶۵،۸۸۹ ریال در هر کیلو)، ۳۶/۸ درصد افزایش نشان می‌دهد.
سیب زمینی هم در آذر امسال، ۱۳/۱ درصد افزایش نسبت به ماه قبل داشت.
 
قیمت هر کیلو سیب زمینی در آذر ۵۱،۷۲۸ ریال بود در حالیکه در آبان ۴۵،۷۴۷ ریال فروخته می‌شد. قیمت این کالا در آذر نسبت به ماه مشابه سال قبل (۴۰،۰۶۷ ریال)، ۲۹/۱ درصد افزایش قیمت داشته است.
 
همچنین در این گروه قیمت "فلفل دلمه‌ای" با ۲۲.۲ درصد کاهش نسبت به آبان مواجه بود. قیمت فلفل دلمه‌ای در آبان امسال هر کیلو ۱۷۳،۰۹۵ ریال بود که این رقم در آذر به ۱۳۴،۷۳۰ ریال رسید. 
 
همچنین قیمت گوجه فرنگی در آذر امسال ۱۹.۹ درصد کاهش نسبت به ماه قبل داشته است به گونه‌ای که قیمت این قلم کالا در آبان امسال ۱۲۲،۶۵۵ ریال در هر کیلو بود که این رقم در آذر به ۹۸،۲۷۱ ریال رسید. همچنین قیمت گوجه فرنگی آذر امسال نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۸/۷ کاهش داشته است.
 
قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "نوشابه گازدار" با ۷،۸ درصد است به گونه‌ای که قیمت یک بطری یک و نیم لیتری نوشابه گازدار در آبان امسال ۸۰،۵۶۷ ریال بود که این رقم در آذر به ۸۶،۸۵۰ ریال رسید ضمن اینکه این کالا نسبت به آذر سال ۹۸ که ۴۶،۱۶۴ ریال قیمت داشت، افزایش ۸۸/۱ درصدی داشت. 
چای خارجی بسته‌ای نیز در آذر امسال با ۶.۸ درصد افزایش نسبت به ماه قبل روبرو بود. قیمت هر ۵۰۰ گرم چای خارجی در آبان امسال ۸۰،۵۶۷ ریال قیمت داشت که این رقم در آذر به ۸۵۷،۰۲۱ ریال رسید ضمن اینکه قیمت این کالا در آذر امسال نسبت به آذر سال گذشته ۴۷/۸ درصد افزایش نشان می‌دهد.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.