تاخیر در بهره برداری از پروژه‌های عمرانی کهگیلویه و بویراحمد؛ چشم انتظاری برای افتتاح 20 ساله شد

خبرگزاری تسنیم پنج شنبه 08 مهر 1400 - 15:13
گروه استان‌ها_بیش از یک هزار و 500 پروژه عمرانی نیمه تمام در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که عمر برخی به بیش از دو دهه می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، استان کهگیلویه و بویراحمد را می‌توان از استان‌هایی دانست که سرعت بهره‌برداری از پروژه‌ها عمرانی در آن از روند لاک‌پشتی نیز به سطح پایین‌تری تنزل پیدا کرده‌ است.

اگر نیم نگاهی به چندین پروژه بزرگ عمرانی در استان نظیر مسیر ارتباطی پاتاوه_ دهدشت، پتروشیمی دهدشت، سد تنگ سرخ در بویراحمد و سد آبریز در دهدشت، راه‌آهن یاسوج به اقلید و صدها پروژه عمرانی مهم دیگر و چشم انتظاری مردم برای قیچی شدن روبان افتتاح بیاندازیم متوجه خواهیم شد که طول عمر برخی از پروژه‌ها به بیش از دو دهه می‌رسد.

علی احمد زاده اولین استاندار دولت سیزدهم در استان کهگیلویه و بویراحمد اولین اولویت کاری خود را اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام اعلام کرد و افزود: با بهره‌برداری از مسیر ارتباطی پاتاوه_دهدشت علاوه بر سهولت بخشی در ارتباط بین جنوب به شمال و دسترسی به بنادر ماهشهر و بندر امام می‌توانیم شاهد رونق اقتصادی در استان باشیم.

وی با اشاره به اینکه یکی از راه‌های توسعه اقتصادی برخورداری از راه‌های ارتباطی مناسب است، افزود: سرعت بخشی به اتمام پروژه راه‌آهن یاسوج به اقلید و اتصال این مسیر به شبکه ریلی و استان بوشهر می‌تواند راهگشای برون استان بن‌بست اقتصادی و ارتباطی باشد.

روند کند انجام پروژه‌های عمرانی در استان کهگیلویه و بویراحمد باعث واکنش نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی شده‌ است، مهدی روشنفکر نماینده شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون درباره روند کند پروژه‌ها در استان اظهار داشت: برخی سیاسی‌کاری‌ها و ضعف مدیریت در ادوار گذشته باعث شده تا روند کند پیشرفت پروژه‌های عمرانی و اقتصادی باعث بروز مشکلات و اتلاف سرمایه در این پروژه‌ها شود.

نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: برخی از طرح‌ها در گذشته با یک میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسید، اما اکنون باید میلیارد‌ها تومان از بیت‌المال هزینه شود تا چنین طرح‌هایی به سرانجام برسد.

سید محمد موحد با بیان اینکه طرح‌های تعطیل و نیمه تمام، محل نگهداری احشام شده و این امر پسندیده نیست، افزود: از دستگا‌ه‌های نظارتی تقاضا دارم به این چنین طرح‌هایی ورود کرده و ببینند واقعاً انگیزه‌ای که این طرح‌ها را به این شکل رها کرده‌اند چیست.

انتهای پیام/541/ ع

منبع خبر "خبرگزاری تسنیم" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.