علی عباسی ظهر امروز (۱۰ مهرماه) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه محلات با توجه به بافت شهری و برخورداری از خدمات زیرساختی و روبنایی تقسیمبندی شده و برخی در گرو نیازمند توجه ویژه جای گرفتند، اظهار کرد: سرانه خدمات شهری در محلات نیازمند توجه ویژه همواره مورد رصد است.
وی با اشاره اینکه شهر زنجان هشت محله نیازمند توجه ویژه دارد، یادآور شد: مناطق اسلامآباد، نجفآباد (بیسیم)، سایان، خان دره، شهداء، فاطمیه، کوی فلسطین، گوجیک آباد در زنجان و حسینآباد و شریفآباد در شهرستان ابهر و کوی شریعتی در شهرستان خدابنده جزو محلات دارای نیازمند توجه ویژه شناخته شده است.
رئیس اداره معماری بافتهای واجد ارزش و طرحهای بازآفرینی شهری ادارهکل راه و شهرسازی استان زنجان، با بیان اینکه در همه محلات نیازمند توجه ویژه، کمبود سرانه خدماتی داریم، گفت: در ستاد بازآفرینی شهری در بازههای زمانی مختلف جلساتی تشکیل میشود و راه و شهرسازی به عنوان دبیر ستاد بازآفرینی شهری پیگیر احداث خدمات زیر بنایی و روبنایی از دستگاههای متولی مربوطه است.
این مسئول عنوان کرد: متاسفانه در پنج محله نیازمند توجه ویژه سرانههای ورزشی، آموزشی، بهداشتی و فضای سبز صفر است و در این میان از متولیان امر برای این مناطق درخواست داریم برای این محلات پروژه تعریف کرده و اعتبار لازم را تخصیص دهند.
وی به ارائه مشوقها برای ساخت و ساز در مناطق بافت فرسوده اشاره و بیان کرد: تخفیف در صدور پروانه ساختمان، خدمات نظام مهندسی و ارائه تسهیلات از مشوقهایی هستند که متقاضیان میتوانند در مناطق بافت فرسوده از آنها استفاده و اقدام به نوسازی و بهسازی ساختمان کنند.
عباسی با اشاره به اینکه سقف تسهیلات در بافت فرسوده ۸۰ میلیون تومان با کارمزد ۹ درصد است، ادامه داد: طی سال گذشته ۶۳۴ واحد به شبکه بانکی معرفی شد و در سال جاری نیز تاکنون ۲۲۰ واحد به بانک معرفی شدهاند.
این مسئول، تعریف و اجرای پروژههای محرک توسعه را عاملی در راستای ارزش افزوده در محلات و ایجاد انگیزه برای نوسازی ساختمانها دانست و افزود: تعریف پروژههای محرک توسعه در بافتهای فرسوده و محلات نیازمند توجه ویژه بسیار مهم است و پرداخت وامهای کمبهره تحرک نوسازی این مناطق را تسریع میبخشد.
انتهای پیام