دکتر «جمیل صادقیفر» در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: ماموریت ویژهی دانشگاه علوم پزشکی ایلام در اربعین امسال از ۲۷ شهریور در مرز مهران و در نقطه صفر مرزی شروع شد و تا ۹ مهر ادامه داشت.
وی گفت: کادر درمان که اولین گروهی بود با زائران مواجه میشد، متشکل از مراکز بهداشت ۱۲ گانه شهرستانهای استان و دانشگاههای کرمانشاه و همدان و جمعیت هلال احمر و مراکز درمانی سپاه ، ارتش و نیروی انتظامی بود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح کرد: در این ماموریت از عمده افراد معمولا در اکثر اوقات مگر در مواقع بسیار شلوغ تست گرفته میشد و در مجموع ۴ تا ۵ درصد کل موارد مثبت یا علامتدار بودند که مشخصات این افراد به وزارتخانه و دانشگاههای محل زندگی افراد ارسال شد تا ادامه مراقبتها در استان مقصد انجام شود.
صادقیفر تعداد پرسنل حاضر در مرز را مجموعا ۱۵۲ نفر اعلام کرد و گفت: امسال در زمینه بیماریابی ، تست سلامت غذا و آب و گندزدایی نیز اقدامات لازم انجام شده است.
وی گفت: بر اساس تکالیف انجام شده، تست فقط از زائران ورودی گرفته میشد مگر اینکه افرادی در محوطه پایانه برای تست دادن داوطلب شده باشند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح کرد: تدبیر مناسبی که امسال انجام شد این بود که زائران به شهر مهران وارد نشدند و از پایانه به استانهای خود اعزام شدند
صادقیفر تاکید کرد: امیدواریم که هم آبی شدن شهرها ادامه داشته باشد و هم مردم به واکسیناسیون توجه بیشتری کنند و هم اجبار در این زمینه بیشتر شود تا با واکسیناسیون شاهد حذف محدودیتها باشیم.
وی با بیان اینکه امسال در مجموع تردد ۷۰ هزار نفری از مرز مهران با سالهای قبل از شیوع کرونا اصلا قابل مقایسه نیست و باید زیرساختهای بهداشتی و بهداشت مرزی را تقویت کنیم تا شاهد حفظ سلامتی مردم باشیم.
انتهای پیام